Acasă Actualitate Kanal D in mijlocul a peste 100 de romani refugiati in Belfast

Kanal D in mijlocul a peste 100 de romani refugiati in Belfast

152
0
DISTRIBUIȚI

Bucuresti, 18 iunie 2009 – o echipa din redactia de Stiri a Kanal D s-a deplasat la Belfast unde peste 100 de romani sunt refugiati din cauza atacurilor grupurilor extremiste. Echipa stirilor formata din reporterul special Adrian Rozenberg  si cameramanul Raul Timar vor fi in mijlocul evenimentelor de unde vor transmite informatii de ultima ora la toate jurnalele de Stiri ale Kanal D.

“Mergand pe firul evenimentelor vom incerca sa demonstram ca atacurile extremiste se fac sub aprobarea tacita a politiei, care nu ajunge niciodata la timp, care inca nu a inceput nicio ancheta” – a marturisit Adrian Rozenberg.

Marturii din infern ale romanilor refugiati, povesti emotionante ale  altor imigranti care s-au solidarizat cu refugiatii si care doresc sa ii ajute, vor fi subiectele Stirilor Kanal D.

De ce romanii sunt atat de neajutorati in Belfast, de ce nu face Statul Roman nimic pentru ei? Ce fac refugiatii acum, cum traiesc in aceste conditii? – sunt doar cateva intrebari la care reporterii nostri vor incerca sa gaseasca raspuns.

Urmareste zilnic Stirile Kanal D de la orele 12.30 si 18.30 pentru a fi in mijlocul evenimentelor.

DISTRIBUIȚI