Acasă Actualitate Kamara se va bate cu o femeie

Kamara se va bate cu o femeie

201
0
DISTRIBUIȚI

Kamara, solistul trupei Alb Negru, se va bate luni, 6 aprilie cu Mihaela Parjol, campioana mondiala la skandenberg, ambele brate.

Cantaretul stie deja ce poate un campion mondial pentru ca si-a masurat fortele cu Ion Oncescu la „Saru(p) mainile”, super maratonul de skandenberg transmis de Sport.ro. Kamara nu a reusit sa il puna jos pe campionul lumii, dar a fost unul din cei mai buni adversari din cei 116 cu care s-a batut Ion Oncescu. „Vreau sase meciuri – 3 pe stanga, 3 pe dreapta. Le-am visat deja ! Daca pierd, o sa umblu cu cagula pe fata, dar nu cred ca se va intampla asta. Am invatat de la Oncescu ca nu doar forta conteaza, ci si tehnica !”, a declarat Kamara.

Mirela Parjol este campioana mondiala la skandenberg, la ambele brate.

Chiar daca nu a mai participat timp de 4 ani la competitii oficiale, cea mai puternica femeie din lume a revenit in forta pe 8 martie. Parjol a facut legea la Cupa Mondiala, cea mai tare competitie din lume organizata strict pentru femei. Super meciul Kamara versus Parjol va fi in direct la Sport.ro pe 6 aprilie, de la ora 22:00.

DISTRIBUIȚI