Acasă Actualitate Kamara a mancat bataie de la campioana mondiala la skandenberg

Kamara a mancat bataie de la campioana mondiala la skandenberg

250
2
DISTRIBUIȚI

„Saru(p) mainile – Razboiul sexelor la skandenberg” s-a terminat bine pentru Mirela Parjol – campioana lumii a castigat cu 4-2 prima confruntare mixta la masa de skandenberg.

Kamara a fost un adevarat gentleman – chiar daca a mancat bataie, la final i-a oferit Mirelei un buchet de flori. In direct la Sport.ro, „Moartea din Carpati” Morosanu a facut o dezvaluire soc – si el a patit acelasi lucru cu cativa ani in urma. „La inceputul carierei mele in K1, chiar m-a batut o fata. Era locul trei la mondialele de box si m-a batut”, a fost declaratia soc a lui Morosanu.

Kamara nu a fost sustinut doar de Catalin Morosanu – campionul lumii la skandenberg, Ion Oncescu, l-a incurajat inainte de meci, in vreme ce Elisabeta Lipa a tinut cu Mirela Parjol. „Imi pare rau pentru Kamara. L-as fi sfatuit ca, inainte sa se inhame la acest meci, sa ia statistica Jocurilor Olimpice – femeile sunt la putere. La disciplina mea, s-a vazut clar ca femeile conduc”, a spus Elisabeta Lipa, fosta campioana olimpica la canotaj.   Sustinut si antrenat de Radu „Valahu” Georgescu, Kamara a recunoscut ca s-a refacut destul de greu dupa confruntarea cu Ion Oncescu, de la maratonul de skandenberg din 8 martie. „Dupa meciul cu Oncescu, trei saptamani m-au durut mainile. Simteam si cand jucam fotbal. Acum nu o sa mi se mai intample asta, am o tehnica mai buna. Sincer, nu imi este teama ca rad oamenii. Este totusi campioana mondiala”, a spus Kamara.

La final, Mirela Parjol a lansat o provocare – daca Oncescu s-a batut cu peste 100 de barbati, campioana lumii la skandenberg este gata de propriul maraton soc. „Cu 100 de adversare nu ma bag, dar cu 50…cu siguranta !”, a spus Mirela Parjol, care le sfatuieste pe cele interesate sa se apuce serios de antrenamente.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII