Acasă 'Round da world Justin Timberlake, la saptamana modei la New York

Justin Timberlake, la saptamana modei la New York

250
0
DISTRIBUIȚI

William Rast, marca vestimentară lansată de Justin Timberlake alături de prietenul său, Trace Ayala, a fost prezentă miercuri seară la Săptămâna Modei din New York, printr-o colecţie de modă contemporană, biker style, denumită ‘New America’, informează Associated Press.

Această colecţie alcătuită din pânză de dril, piele şi accesorii de inspiraţie militară, îşi trage seva în mare parte din ceea ce poartă americanii de pe malul fluviului Mississippi, până pe Coasta de Vest, atunci când pleacă la drum, la ghidonul unui Harley sau la volanul unei ‘muscle car’.

‘Am avut această idee a exploratorilor… şi cum ar trebui să arate un explorator al vremurilor noastre. Cultura biker-ilor ne-a adus aminte de nomazi, care la rândul lor ne-au creat o imagine boemă’ pe care încercăm să o reprezentăm prin această colecţie, a declarat Justin Timberlake într-un interviu oferit la începutul acestei săptămâni.

Timberlake, care a străbătut America din Los Angeles până în Wyoming, în urmă cu o săptămână, susţine că a dorit să combine în această colecţie peisajul deşertic cu cel al pădurilor de pin şi al munţilor acoperiţi de zăpadă.

Sursa: Agerpres

DISTRIBUIȚI