Acasă Actualitate Julia si Elena Gheorghe la Serviti, va rog!

Julia si Elena Gheorghe la Serviti, va rog!

201
1
DISTRIBUIȚI

Julia Jianu, Elena Gheorghe, Cristi Iacob si Florin Busuioc vor trece cu haz prin aventura “Serviti, va rog!” vineri si sambata, de la 20.30, la Pro Tv,  facand lucruri pe care nici nu si le-ar fi inchipuit vreodata doar ca sa duca la bun sfarsit misiunile incredintate de Nea Marin.

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe la Serviti, va rog

Elena Gheorghe si Julia Jianu vor avea in primul rand de furca cu animalele din ograda de care le va fi extrem de frica. Cu toate acestea, nu vor fi scutite de la dusul vacutei la pascut, mulsul oilor si al caprelor, ingrijitul tapului sau curatirea cotetelor. Ca le va scapa vaca, ca vor lua fanul din alta curte decat cea indicata de Nea Marin, vor tipa doar la vederea vacutei, fetele vor duce pana la urma la indeplinire sarcinile lui Nea Marin.

Trimise in sat sa faca rost de cartofi noi, Giulia si Elena vor fi nevoite sa mute un maldar de bolovani cu roaba dintr-o parte in alta a curtii pentru ca o doamna sa le dea voie sa scoata cu lopata din pamant cartofii trebuinciosi mesei de pranz. Chiar daca tematoare cu animalele, fetele se vor dovedi a fi harnice si dispuse sa faca tot ce le sta in putere pentru a multumi clientii si a ajuta astfel o familie nevoiasa sa aiba parte de prima vacanta impreuna.

Actorul Cristi Iacob  va ajunge chiar sa ia o mana de fan, sa o bage in gura si sa se faca ca o mesteca, doar-doar iepurasii pe care va trebui sa-i hraneasca vor lua exemplu si vor manca si ei. Si animalele din curte ii vor rezista greu lui Cristi Iacob, mai ales ca acesta va avea grija sa le alinte pe toate si sa le puna nume. De exemplu, tapul Agamemnon si iedul Oreste vor face cam ce spune “nasul” lor, nu isi vor permite sa-l saboteze pe acesta. Pus in fata aragazului si a clientilor infometati, Cristi Iacob se va dovedi a fi un bucatar exceptional si va excela si in comunicarea cu copiii clientilor care aproape ca vor uita ca au venit cu ei la pensiune. Cristi va inventa tot felul de jocuri si va face tot felul de forme din legume si fructe spre amuzamentul celor mici.

Special pentru Cristi si Busu, Nea Marin va scoate din tolba sarcinilor o noutate. Cu o lista de instructiuni bine pusa la punct, Cristi si Busu au de facut tuica din mere si prune de la A la Z. Misiune dificila, dar nu imposibila pentru doi oameni descurcareti si priceputi parca la toate.

Tata a doua fete, Busu se va dovedi a fi cea mai buna bona pentru copiii clientilor pensiunii, se joaca, le deseneaza, le spune povesti si le capteaza atentia ca nimeni altul. Si bucataria va parea a fi locul preferat al lui Florin Busuioc, pentru ca din mana lui vor iesi delicii culinare. Ciorba de burta, rasol de vita, mere coapte vor fi doar cateva dintre momentele de rasfat pe care le va oferi Busu clientilor. Va avea insa si un moment de dezamagire cand se va trezi ca pregateste masa pentru… nimeni, pentru ca satui sa tot astepte pestele umplut cu legume la care va mesteri Busu, clientii vor pleca catre o alta pensiune unde sa ia masa. Noroc ca Julia si Elena vor pleca in cautarea clientilor si ii vor aduce inapoi la masa, chiar daca pe unii dintre ei satui deja.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU