Acasă 'Round da world Jordan face sex pe intuneric si refuza sa fie atinsa pe sani!

Jordan face sex pe intuneric si refuza sa fie atinsa pe sani!

173
0
DISTRIBUIȚI

Iubitul brazilian, Andre Pinto, a povestit ca Jordan l-a folosit pentru sex si l-a dat la o parte cand nu a mai avut nevoie de el.

katie price sexyLatin lover-ul Andre Pinto a ramas perplex cand a aflat din ziare ca Jordan are un nou iubit, in persoana luptatorului Alex Reid, si a declarat ca tocmai incepuse sa se indragosteasca de Jordan. Pinto a povestit ca Jordan, pe numele ei adevarat Katie Price, l-a agatat intr-un bar spunandu-i: „Buna, sunt Jordan, sunt model si imi place sa ma distrez!”

Pinto a mai spus ca Jordan l-a bombardat cu mesaje in care ii cerea sa ii trimita poze cu el dezbracat,  si i-a descris sanii, care par foarte mari din cauza formei corpului: „Sunt in acelasi timp tari si moi, dar ei nu ii placea sa ii ating pentru ca nu simtea nimic in zona aceea”.

Brazilianul a declarat ca a fost folosit doar pentru sex, si apoi a fost abandonat, Katie Price spunandu-i ca nu este interesata de o relatie de lunga durata.
Dupa aparitia interviului dat de Andre Pinto in exclusivitate pentru The Sun, Jordan l-a amenintat ca va face publice pe internet fotografii compromitatoare cu acesta, spunand ca ei doi nu au avut o relatie propriu-zisa, ci doar au facut sex de trei ori.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI