Acasă Actualitate Jojo debuteaza pe marile ecrane, in „Poker”

Jojo debuteaza pe marile ecrane, in „Poker”

94
0
DISTRIBUIȚI

Jojo va debuta pe 9 aprilie, pe marile ecrane, în „Poker”, cel mai recent film marca Sergiu Nicolaescu, informează MediaPro Distribution.

Chiar dacă prima întâlnire cu actoria a avut-o alături de Divertis, între timp pasiunea lui Jojo pentru scenă s-a concretizat în obţinerea unor roluri importante în piese de teatru celebre precum: „Poker” şi „Opera de trei parale”.

Despre filmarea unor scene în nud, tânăra actriţă spune: „A fost destul de dificil, numai că am intrat foarte bine în mintea personajului meu, din a cărui perspectivă nu am mai avut absolut nicio problemă, mai ales că m-am bucurat de susţinerea echipei. Am lucrat cu foarte puţini oameni în jur în acel moment, doar eu şi echipa de care aveam nevoie pentru a filma scena respectivă. În plus, secvenţele acestea sunt parte integrantă din personaj, Monica se construieşte şi cu ajutorul lor, gândiţi-vă numai că ea este o fostă prostituată. Deci scenele sunt justificate, altfel n-ar fi existat nici măcar la nivel de scenariu”.

va debuta pe 9 aprilie, pe marile ecrane, în „Poker”, cel mai recent film marca Sergiu Nicolaescu, informează MediaPro Distribution.
DISTRIBUIȚI