Acasă Actualitate Johannes merge pe apă în ”I.Real”

Johannes merge pe apă în ”I.Real”

1324
6
DISTRIBUIȚI

După ce s-a lăsat îngropat de viu, la doi metri sub pământ, dar şi călcat de un buldozer de 15 tone, Johannes uimeşte din nou! Dumincă seara, de la ora 22.30, magicianul de la Pro Tv provoacă din nou legile naturii şi, de data aceasta, îşi invită telespectatorii la o plimbare … pe apă!

johannes i.realNoul episod ”I.Real” de la Pro Tv îl găseşte pe Johannes faţă în faţă cu un număr spectaculos, pe care doar alte trei persoane în toată lumea au reuşit să îl realizeze până acum: mersul pe apă. ”Este vorba despre Andre Kole in SUA, apoi Barry and Stuart in Anglia, şi din nou in SUA Criss Angel. Iar acum pot să spun că a patra experienţă este facută la noi, in România”, mărturiseşte Johannes. Înarmat cu mult calm şi pregătit să înfrunte în orice secundă apa care ameninţă să îl înghită, Johannes se va aventura duminică seara la Pro Tv să traverseze o piscină, dar nu înot, ci mergând pe apă. Sub privirile stupefiate ale oamenilor aflaţi în apă sau pe şezlonguri, Johannes va încerca să rămână cât mai mult timp la suprafaţa apei.

Întrebat cât de dificil este să faci un astfel de număr, magicianul mărturiseşte: ”Prin natura lor numerele acvatice sunt foarte rare şi, de cele mai multe ori, ocolite de magicieni. Dar acum pentru prima dată în România, telespectatorii vor putea vedea un astfel de experiment la limita dintre real şi ireal, un moment pe care cei care din întâmplare au avut ocazia să îl vadă pe viu, atunci când am filmat, îl vor ţine minte toată viaţa lor.” Şi, pe drept cuvânt, după spusele lui Johannes, cine vede un astfel de număr miraculos, care îţi taie răsuflarea, nu poate să nu fie impresionat. ”Surpriza a fost maximă când am aruncat o revistă în apă, apoi am schiţat gestul că aş vrea să stau deasupra ei… sunt convins că toţi au crezut că era o glumă, dar în momentul în care am pus pasul ferm, apoi am reuşit să stau cu toată greutatea pe ea, s-a auzit un ţipăt la unison al oamenilor aflaţi în apă sau pe şezlonguri. Toţi s-au adunat în jurul meu să vadă mai bine, nevenindu-le să creadă că lucrurile care se petreceau acolo erau cât se poate de reale. Nu vă dezvălui ce a urmat sau dacă am reuşit să traversez întreaga piscină, vă las pe voi să descoperiţi asta duminică de la ora 22.30”, povesteşte Johannes.

johannes i.real 7-4Autorul celor mai impresionante numere de magie de la Pro Tv recunoaşte că nu este prima dată când se află în faţa unui astfel de număr şi că apa l-a mai provocat şi în trecut: ”Nu e prima dată când fac aşa ceva, este doar prima dată când este difuzat pe un post de televiziune o astfel de grozavie. Îmi amintesc că am mai mers pe apă undeva într-un loc exotic, nu la noi în ţară, când am început să calc pe apă spre o carte de joc care plutea şi pe care am luat-o… mai bine zis am cerut-o politicos persoanei care se afla lângă ea în apă. Ţin minte perfect şi acum faţa omului care mi-a întins cartea fără să poată articula nici un cuvânt… un om care şi-a pierdut vocea şi care nu a putut decât să ia cartea care plutea şi să mi-o dea speriat. Oricum, vă pot spune că emoţia unui moment în care poţi atinge tălpile unei persoane aflate în mers deasupra apei nesusţinut de nici un fel de suport este cu adevarat o experienţă unică”, poveşteşte emoţionat Johannes.

Duminică, 30 august, în noul episod ”I.Real”, Johannes pregăteşte pe lângă acest număr plin de suspans şi alte momente de magie. Fie că e vorba de cărţi, zaruri sau alte obiecte banale, acestea capătă puteri nebănuite în mâinile magice ale lui Johannes, toate fiind condimentate cu mult umor, voie bună şi imprevizibil.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. Daca si Johannes e iluzionist adevarat de ce nu ajuta tinerele talente? Am clipuri cu numere de iluzionism pe youtube cu acelasi nume..SkyNetMaster. App am gasit mai de mult un site de unde se pot cumpara tot felu de giumbuslucuri tot felu de chestii pt magie. preturile pe site sunt de la 30 lei o bageta ‘magica’ pana la 27 de milioane de lei vechi o pereche de adidasi antigravitationali cu care Johannes s-a lasat in fata cat a putut de mult intr-un episod in fata trenului si in fata oamenilor. Astfel de adidasi sunt foarte rari. Au avut doar dansatorii lui Michael Jackson cand au facut la fel aceeasi figura si s-au lasat in fata cat au putut de mult in timp ce dansau intr-un spectacol. A fost momentu culminant…Si dupa aia am vazut ca intre mine si figura asta sta suma de 27 de mil lei vechi..hai 30 de mil cu tot cu taxe. Cu mari multumiri si admiratie. Al vostru SkyNetMaster sau Laitin Cristian Florin…un practicant al iluzionismului de cativa ani care s-a saturat sa stea de atatia ani in umbra si sa faca trucuri foarte valoroase in fata amicilor sau familiei.