Acasă Actualitate Jennifer Garner: iubirea se schimba dupa ce ai copii

Jennifer Garner: iubirea se schimba dupa ce ai copii

98
0
DISTRIBUIȚI

Jennifer Garner crede că iubirea dintre ea şi Ben Affleck s-a schimbat după ce în relaţia lor au apărut copiii.

Jennifer şi Ben sunt un bun exemplu că iubirea chiar poate rezista la Hollywood. Cei doi se pare că au descoperit secretul fericirii, dar până şi ei sunt de părere că lucrurile se schimbă atunci când intervin copiii şi trebuie să găsească noi metode pentru a ţine flacăra aprinsă. Jennifer Garner a mărturisit că nu s-a gândit foarte serios atunci când a luat hotărârea să se mărite cu Ben Affleck, ci mai mult s-a lăsat purtată de val. „Cândva după ce am avut al doilea copil, mi-am dat seama că lucrurile devin serioase”, glumeşte Jennifer Garner.

Totuşi, Jennifer şi Ben au învăţat să se adapteze la viaţa de familie de când au venit pe lume cele două fetiţe ale lor, Violet şi Serafina. „Se schimbă definiţia de romantic. Până şi un mic dejun împreună cu copiii poate deveni romantic. Ca să treci cu bine peste zi trebuie să faci ca până şi asta să fie romantic”, continuă râzand Jennifer.

Pe Jennifer Garner, telespectatorii o vor putea urmări vineri, pe 5 februarie de la orele 20.30, în filmul „Juno”, de patru ori nominalizat la Oscar şi câştigător al statuetei pentru scenariul scris de Diablo Cody.

DISTRIBUIȚI