Acasă Actualitate Jean de la Craiova si Liviu Varciu in finala pentru marele premiu...

Jean de la Craiova si Liviu Varciu in finala pentru marele premiu de la “Dansez pentru tine”

330
0
DISTRIBUIȚI

Vineri, 4 decembrie, emotiile telespectatorilor emisiunii “Dansez pentru tine” isi vor atinge apogeul, pentru ca de la 20.30 se va decide castigatorul trofeului si al marelui premiu de 60 000 de euro.

Dupa opt saptamani de dans, sute de ore de repetitii si 18 stiluri de dans invatate, Jean de la Craiova si Sandra Neacus si Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba, cele mai bune doua perechi ale sezonului opt al emisiunii “Dansez pentru tine” care au reusit sa treaca triumfatoare peste notele juriului si peste verdictul telespectatorilor isi vor da vineri lupta finala. Dupa ce in editia speciala din 1 decembrie s-a decis ca Alina Chinie si Stefan Bamboi sa primeasca premiul al III-lea de 15 000 de euro, vineri, 4 decembrie, suspansul va fi pentru locul al doilea care va primi 20 000 de euro si pentru locul I care va primi trofeul visurilor si marele premiu de 60 000 de euro. Perechile finaliste vor avea de dansat trei stiluri de dans dintre care unul va fi energicul si molipsitorul rock’n’roll, o improvizatie, precum si stilul care le-a placut finalistilor cel mai mult de-a lungul intregului sezon.
Chiar daca personajele principale ale serii vor fi perechile care vor ocupa podiumul emisiunii, si concurentii eliminati in editiile precedente ale emisiunii in urma duelurilor vor avea un rol important in editia de vineri. Adrian Muresan, Iulia Deliu, Andrei Vlad, Elena Voscoboinic si Daniel Lazar se vor intrece pentru premiul de popularitate oferit de Pro Tv, in valoare de 5000 de euro, care se va stabili in direct prin votul telespectatorilor.
In ultima editie a acestui sezon “Dansez pentru tine” vor fi si oaspeti de seama, veniti in platoul emisiunii pentru a face un gest nobil prin dansul lor. Una dintre perechile care a raspuns “prezent” invitatiei de a face un bine in pasi de dans este cuplul Marcel Pavel si sotia lui, Violeta care vor pluti pe ring pentru a face fericita o familie sarmana. Pavel Bartos va reveni vineri in ringul visurilor pentru un dans alaturi de fosta sa partenera de vis, Luciana Muntean. Georgiana, poreclita de colegiu Caprioara, membra a baletului emisiunii si coregrafa multor perechi care au evoluat la “Dansez pentru tine” de-a lungul timpului, va intra in ringul visurilor intr-o ipostaza noua pentru ea. Ea va dansa un dans popular alaturi de sotul ei, Cici de la trupa Sistem. Si Mihai Petre va cobori de la pupitrul sau de jurat temut in ultima editie a acestui sezon si va face ce stie el cel mai bine, va spune o poveste de iubire in pasi de dans alaturi de sotia sa, Elwira Petre.
Telespectatorii vor fi cei care vor decide marele castigator al celui de-al optulea sezon “Dansez pentru tine” votand pentru Jean sau Liviu prin sms la 1276. Liviu si Ilaria (22 de ani, Oradea) danseaza pentru eroul Ilariei, tatal ei. Acesta a suferit de poliomelita in copilarie, boala s-a agravat odata cu varsta, insa el a muncit toata viata si si-a indrumat fiica spre dans tocmai fiindca el nu a putut sa faca niciodata in viata dans sau vreun alt sport. Singurul refugiu al tatalui a fost sculptura, iar Ilaria vrea sa-i asigure toate tratamentele necesare pentru ca tatal ei sa poata sculpta cat mai mult timp si cu cat mai putine dureri.
Jean si Sandra (23 ani, Bucuresti) danseaza pentru eroul vietii Sandrei, tatal ei. El este singurul care aduce bani in familie si nu s-a oprit niciodata din munca, suportand dureri fizice inimaginabile, deoarece el sufera de coxartroza si nu ar fi avut voie sa munceasca. Necazurile nu au ocolit aceasta familie al carei singur sprijin a fost si a ramas el. Visul lui este sa-si vada toata familia sanatoasa si in siguranta. Baiatul cel mic, in varsta de 3 ani, Iustin, a fost facut la batranete dintr-o intamplare. Grija domnului Neacsu este ca nu va avea putere sa munceasca ca sa-l vada mare si implinit. Andrei, baiatul cel mare, sufera de epilepsie, iar tatal lui munceste ca sa-i asigure tratamentele pentru care familia a facut multe datorii. Asa ca, nu poate fi vorba ca tatal sa se opreasca din munca decat cu ajutorul Sandrei si al concursului “Dansez pentru tine”.

DISTRIBUIȚI