Acasă Actualitate Jean de la Craiova il provoaca pe Catalin Morosanu la o lupta...

Jean de la Craiova il provoaca pe Catalin Morosanu la o lupta in versuri

128
0
DISTRIBUIȚI

Sambata seara, in Ajun de Paste, de la 20.30, Pro Tv supune sase vedete iubite de o tara intreaga la un test de memorie si de buna-dispozitie marca “O-la-la”. Andra ii invita la cantat, fredonat sau recitat pe Mihai Traistariu, Jean de la Craiova, Catalin Morosanu, Alina Dumitru, Cornelia Rednic si Ramona Gabor pentru a castiga trofeul O-la-la si un premiu de 25 000 de lei care se va dona in cadrul emisiunii “Dansez pentru tine” unor persoane cu probleme.

Inainte de a incepe sa se intreaca in versuri, concurentii-vedeta se vor intrece in performante culinare. Cea mai aplaudata este Ramona Gabor care marturiseste ca anul trecut a facut impreuna cu sora sa, Monica, un drob de miel delicios. Sora mai mica a Monicai Columbeanu va incanta publicul telespectator cantand alaturi de Cornelia Rednic piesa “Trandafir de la Moldova”.

Jean de la Craiova va aparea in platoul emisiunii “impodobit” cu centura pe care a castigat-o intr-unul din meciurile de la emisiunea “Stele Verzi”  difuzata acum cativa ani de Pro Tv. Inarmat cu titlul de “campion Stele Verzi”, Jean de la Craiova isi va gasi curajul sa-l provoace pe campionul K1, Catalin Morosanu. Replica a venit negresit: “Janele, dupa emisiune vorbim! Oricum, norocul tau cu Pastele, ca acum trebuie sa fim mai buni!”, a declarat Moartea din Carpati “rivalului” sau de karaoke.  Catalin Morosanu va arata ca nu este bun doar in ring, ci si la muzica si versuri. “M-ai lasat cu gura cascata!”, va spune Andra dupa frumoasa interpretare pe care o va da campionul K1 piesei “Daca ploaia s-ar opri” semnata de Cargo.

DISTRIBUIȚI