Acasă Actualitate Jasmine si-a stricat manichiura in Satra

Jasmine si-a stricat manichiura in Satra

205
0
DISTRIBUIȚI

Celebra dansatoare din buric Jasmine a avut parte de o experienta neplacuta cu ocazia filmarilor pentru reality show-ul Satra, care se difuzeaza la Kanal D, de luni pana joi, de la ora 22.00, ea fiind suparata fiindca si-a stricat manichuria si pedichiura in incercarea de a se adapta cat mai bine stilului de viata impus de profilul emisiunii.

Invitata sa accepte provocarea de a-si petrece o zi intreaga in mijlocul unei stare de rromi gabori, Jasmine a renuntat pentru 24 de ore la conditiile de viata cu care este obisnuita in Bucuresti pentru a afla daca se poate adapta vietii de tigan. Prezenta in curtea familei de gabori care a gazduit-o pentru o noapte, Jasmine a trebuit sa faca fata probelor la care a fost supusa de la inaltimea tocurilor de 10 centimetri, cu manichiura si pedichiura proaspat facute, insa cu haine traditionale tiganesti.

Dupa o zi de spalat covoare, pascut calul, adus apa de la rau, plivit in gradina, Jasmine a constatat cu tristeste ca manichiura si pedichiura, care de dimineata erau perfecte, aveau nevoie urgenta de refacere. Suparata de acest incident, Jasmine a marturistit: „E foarte grea viata unei femei intr-o satra de tigani. Femeile muncesc mult mai mult decat barbatii si nici macar nu sunt respectate pe masura. Ele nu au timp sa se ingrijeasca fiindca mereu au treaba prin casa, curte, gradina. E frumos aici, insa clar prefer viata mea din Bucuresti, pe care acum, prin comparatie, o consider privilegiata”.

Empatizand mai mult cu femeile decat cu barbatii din satra si, in special cu gazda ei – Lacrmaioara – Jasmine i-a adus acesteia cadou o pereche de jeansi si o fusta orientala. Din pacate, Jasmine nu a stiut ca gaboritele nu au voie sa poarte altceva in afara portului traditional, astfel ca, din dorinta de a-i oferi si ceva util, Jasmine a renuntat la parfumul ei preferat si i l-a daruit Lacramioarei.

Nu pierdeti aventurile Jasminei in satra de rromi gabori de la Sovata, miercuri, 8 iulie, de la ora 22.00, numai la Kanal D!

 

DISTRIBUIȚI