Acasă Actualitate Iulia Vantur nu-i imprumuta maşina lui Marius Moga

Iulia Vantur nu-i imprumuta maşina lui Marius Moga

117
1
DISTRIBUIȚI

Sambata, la pranz, Iulia Vantur impartaseste telespectatorilor Pro Motor ce anume nu-i imprumuta niciodata iubitului sau, Marius Moga. Prezentatoarea Stirilor Pro Tv din diminetile de week-end si a emisiunii “Dansez pentru tine” vine la intalnirea cu Roxana Ciuhulescu si cu telespectatorii amatori de cai putere sa vorbeasca despre masina sa, un Mercedes-Benz GLK 350, cu un motor de 3,5 l benzina. Iulia este foarte mandra de maşina pe care o conduce, pentru ca este feminina si are tot ce-si poate dori ea de la un astfel de SUV.

Prezentatoarea Pro Motor, Roxana Ciuhulescu, a aflat de la colega sa ca in masina tine cam tot ce se tine si intr-o casa, numai ca aceasta este pe patru roti: palarii, rochii, minge de baschet, carti, incaltaminte si cate si mai cate.

Iulia marturiseste ca nu da nimanui sa-i conduca bijuteria pe patru roti, nici macar iubitului sau, Marius Moga, care insa beneficiaza de cate ori isi doreste de plimbari pe scaunul din dreapta al masinii. Adesea cand conduce, Iulia are senzatia ca este la volanul unei masini decapotabile si asta pentru ca Mercedes-Benz GLK are o trapa mare care, atunci cand este deschisa, da o senzatie de libertate.

Iulia a profitat de intalnirea cu echipa Pro Motor si cu amatorii de masini pentru a testa o noutate in Romania. Ea a facut masinii ei un test gratuit de lumini exterioare, Mercedes-Benz fiind prima marcă de autovehicule prezentă în România care desfăşoară această acţiune. Astfel, deoarece a ales să se bucure în fiecare zi de GLK-ul ei, pentru Iulia, siguranţa în trafic, atât a ei cât şi a celorlalţi participanţi, reprezintă o prioritate.

DISTRIBUIȚI