Acasă Actualitate Iulia Vantur, DJ la Radio InfoPro!

Iulia Vantur, DJ la Radio InfoPro!

268
0
DISTRIBUIȚI

La putin timp dupa finalul sezonului sapte “Dansez pentru tine”, frumoasa Iulia Vantur a acceptat provocarea de a deveni DJ Radio InfoPro…pentru o zi! Astfel, vedeta Pro TV va intra sambata, 9 mai, de la ora 18.00, pe frecventele Radio InfoPro pentru a prezenta si comenta  impreuna cu DJ Marius Onuc clasamentul “Romanian Top 20”.

“Radioul e o pasiune mai veche de a mea, asa ca ma bucur foarte mult ca am fost invitata la Radio InfoPro. Cu toate ca mi se pare o joaca frumoasa, am totusi emotii dar ma bazez pe partenerul meu de radio, DJ Marius Onuc, si pe experienta de la MTV unde am mai prezentat un top muzical. Sper ca ascultatorii Radio InfoPro sa fie alaturi de mine si sa ma sustina pe parcursul emisiei”, a declarat Iulia Vantur.

Incantat de noua lui invitata, DJ Marius Onuc, gazda clasamentului “Romanian Top 20”, a povestit: “Este o placere pentru mine sa prezint alaturi de Iulia Vantur pentru ca e descurcareata si mai ales pentru ca are o voce foarte sexi. Puteti sa va convingeti de asta sambata, 9 mai, de la 18.00 la Radio InfoPro”.

DISTRIBUIȚI