Acasă Actualitate Iulia Vantur a plans pentru Cheeky Girls

Iulia Vantur a plans pentru Cheeky Girls

172
0
DISTRIBUIȚI

Dupa un spectacol unic pe care perechile “gemene” aflate la duel l-au dat impreuna, telespectatorii Pro Tv au votat care dintre surorile de la Cheeky Girls merge mai departe in competitia visurilor.

La aflarea verdictului publicului in urma caruia Gabriela si Andrei au fost eliminati din concurs, toti concurentii in frunte cu Monica si cu partenerul ei Darius au inceput sa planga si s-au imbratisat minute in sir nevrand parca sa-i lase pe cei doi sa paraseasca platoul pe scara invingatorilor. Cu toate ca toata lumea a fost impresionata de legatura puternica intre surorile gemene de la Cheeky Girls, intre coregrafii lor, sot si sotie, si intre partenerii lor, prieteni foarte buni, nimeni nu a putut schimba deznodamantul editiei de vineri. Gabriela a parasit concursul cu ochii in lacrimi, cu promisiunea ca-i va fi alaturi lui Andrei de cate ori acesta va avea nevoie, cu certitudinea ca a castigat multi prieteni si cu sentimentul ca a luptat cu toata fiinta ei pentru implinirea visului lui Andrei. Desi a iesit din competitie, Gabriela promite ca va fi cu sufletul alaturi de toate perechile si ca o va sustine cu toata fiinta sa pe sora ei geamana, Monica, si pe partenerul ei, Darius, in restul editiilor.

In momentul in care vorbea telespectatorilor despre suferinta pe care o simt cele doua surori iubite de toata lumea, ca sunt despartite in urma duelului, Iulia Vantur nu si-a mai putut retine lacrimile si a inceput si ea sa planga.

Prezentatoarea emisiunii a marturisit imediat ca si-a promis inainte ca nu va plange, mai ales se astepta la asta, pentru ca aproape de fiecare data, la momentul despartirii de o pereche concurenta sufera enorm si isi retine cu greu lacrimile. Se pare ca uneori reuseste sa-si stapaneasca lacrimile, alteori nu, dar cert este ca se implica cu tot sufletul in povestile si visurile concurentilor si se bucura atunci cand ei sunt bucurosi si sufera atunci cand ei plang.

DISTRIBUIȚI