Acasă Actualitate Irinel Galasiu, Fata de 10 de la Pro Cinema, ia lectii de...

Irinel Galasiu, Fata de 10 de la Pro Cinema, ia lectii de fotbal de la Cristi Danalache

141
0
DISTRIBUIȚI

Irinel Galasiu, Fata de 10 care prezinta Filmul de 10, de luni pina vineri, la Pro Cinema, se pregateste serios pentru ultima etapa a Ligii I de Fotbal. Insa nu prin exercitii fizice epuizante – ture de stadion, genuflexiuni, sau abdomene, ci mai mult moral, pentru a-l sustine pe cumnatul ei, Cristi Danalache, virful de atac al echipei Unirea Urziceni in derby-ul cu Steaua, de pe 10 iunie.

Pina in momentul in care s-a inrudit cu Cristi Danalache, Fata de 10 Irinel Galasiu nu avea o pasiune deosebita pentru fotbal. Insa, dupa aceea, a devenit (aproape) experta in tot ceea ce tine de sportul rege. Nu a ratat nici un meci al echipei Unirea Urziceni, pe care le-a vazut in mare parte pe stadion, unde, alaturi de toata familia, si-a sustinut din tot sufletul echipa favorita.

Bineinteles ca, pe 10 iunie, Irinel Galasiu, ca orice suporter adevarat, se va afla in tribunele stadionului din Urziceni pentru a-l sustine pe Cristi Danalache si echipa sa in confruntarea cu Steaua.

Cu un virf de atac in familie si fost golgeter, in sezonul trecut, era pacat ca Irinel sa nu ia citeva lectii de fotbal de la Cristi Danalache. Acestea s-au rezumat insa la citeva partide scurte, caci atacantul echipei Unirea Urziceni nu a fost prea impresionat de prestatia Fetei de 10. “Irinel este paralela cu fotbalul. Nu are nici o aptitudine in aceasta directie”, crede Danalache. “Totusi, daca ar fi sa joace intr-o echipa de fotbal cred ca i s-ar potrivi postul de mijlocas dreapta, pentru ca e micuta, dar indrazneata, s-ar baga fara frica”, mai spune Cristi Danalache.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI