Acasă Actualitate Irina Schrotter a petrecut 1 decembrie in stil fashion!

Irina Schrotter a petrecut 1 decembrie in stil fashion!

250
0
DISTRIBUIȚI

Aseara, la hotel Radisson Sas din Bucuresti, Irina Schrotter a prezentat noua ei colectie prêt a porter, urmata apoi de „Irina Schrotter Gold by Razvan Ciobanu”.

Dupa ce a facut o pauza in ceea ce priveste implicarea efectiva in munca de creatie preferand supervizarea per ansamblu a intregului brand, Irina Schrotter a revenit in zona de design realizand alaturi de echipa sa o noua linie de prêt a porter.

Un look extrem de young si de fluid precum  si versatilitatea a pieselor vestimentare astfel incat combinatiile vestimentare prezentate sa poata fi purtate  in multe alte variante sunt caracteristicile principale ale noii colectii. Jersse din bumbac, voal, satin, crepe din matase si variatiuni de materiale cu aplicatii din dantele, pietre sau alte broderii, sunt materia prima a colectiei  realizate intr-o cromatica echilibrata. Formele sunt adaptabile oricarei siluete. Pe scurt, o imagine fresh, neincorsetata, imagine ce confera libertate de interpretare oricarei femei care opteaza pentru creatiile Irina Schrotter.

Machiajul modelelor a fost realizat de Alexandru Abagiu, iar coafura de catre Cristina Micu de la “Salon Irina Schrotter” in colaborare cu hair stilistul Paola Tuia venita din Elvetia special in Romania pentru prezentarea Irina Schrotter. Incaltamintea  a fost realizata special pentru acest eveniment de catre Mihaela Glavan, unul dintre cei mai talentati designeri de accesorii din Romania.

Ca si in sezonul trecut, Irina Schrotter continua colaborarea cu designerul Razvan Ciobanu . Linia “Irina Schrotter Gold”by Razvan Ciobanu, prezentata in partea a doua a evenimentului, va fi disponibila exclusiv in privat room-ul din Mall Vitan. Rochiile de seara readuc la viata nuantele de alb si ivoire considerate in viziunea casei de moda “Irina Schrotter” drept “new black”.

Andreea Raicu, imaginea casei de moda “Irina Schrotter” a incheiat prezentarea desfasurata pe muzica live a trupei Publika, purtand o superba rochie de seara.

Printre cei care au aplaudat colectia Irina Schrotter s-au aflat si Andreea Marin Banica, Daniela Nane, Cream,  Horia Brenciu, Veronica Savanciuc, Mona Pivniceru- Presedinta asociatiei Magistratilor din Romania, numerosi oameni de afcaeri precum si Ambasadorul Republicii Ungaria la Bucuresti, dar si reprezentati diplomatici ai ambasadelor Frantei, Italiei si Statelor Unite ale Americii.

DISTRIBUIȚI