Acasă Actualitate Irina Schrotter continua lupta cu primarul Iasului

Irina Schrotter continua lupta cu primarul Iasului

152
0
DISTRIBUIȚI

Chiar daca mai e mult si bine pana la viitoarele alegeri electorale, Irina Schrotter isi respecta promisiunea facuta iesenilor in urma cu doi ani, aceea de a lua atitudine impotriva lucrurilor care sunt in defavoarea acestora, demonstrand astfel ca sloganul avut in campania electorala (“Irina pentru Iasi”) nu a fost doar o vorba in vant.
Recent, Irina a redeschis razboiul cu primarul Iasului, Georghe Nichita, postand pe blogul ei  un sir de acuze grave la adresa felului in care acesta isi desfasoara activitatea.
Astfel, daca saptamana trecuta, Irina Schrotter atragea atentia asupra faptului ca datorita directiilor gresite de management ale primarului Nichita Iasul nu a putut beneficia de finantari europene, aceasta a revenit zilele trecute cu o noua postare prin care demasca numarul extrem de mare al angajatilor municipalitatii Iasi si al serviciilor subordonate, 8000 persoane, 22, 5 % dintre acestia (adica 1800 persoane) fiind rude. “Vreau să fiu bine înţeleasă: demersul meu atrage atenţia asupra unui fenomen ce riscă să devină o regulă în administraţia ieşeană. Dacă ar fi să avem o administraţie eficientă, credeţi-mă!, pe nimeni nu ar interesa cine este rudă cu cine.” declara aceasta.
Irina Schrotter promite ca va continua dezvaluirile in ceea ce priveste neregulile de la Primaria Iasi considerand ca “patru ani sunt uneori prea multi pentru a suporta ineficienta unui politician”.

DISTRIBUIȚI