Acasă Actualitate Ion Tiriac isi numara avioanele si nu mai stie cate masini are!

Ion Tiriac isi numara avioanele si nu mai stie cate masini are!

182
2
DISTRIBUIȚI

Desi avea programare la examen pentru a-si reinnoi licenta de pilot, omul de afaceri Ion Tiriac vine la Pro Motor, nu doar pentru a vorbi despre pasiunea sa pentru masini, ci si despre avioanele pe care le are in garaj si pe care le poate pilota personal.

Primul in lista preferintelor este un avion Global de la Bombardier, nu doar pentru ca Ion Tiriac il foloseste mai mult decat pe celelalte avioane, ci si pentru ca acesta este cu 10% mai rapid decat orice aparat de zbor.
Pasiunea omului de afaceri pentru avioane este veche, prima licenta pe care si-a luat-o fiind in urma cu vreo 30 ani, pe un avion mic Cesna. A urmat apoi un avion cu 2 motoare turbo, apoi un jet mic, iar in urma cu 20 ani si-a luat licenta ATPL, adica de pilot de linie. Chiar daca nu este tentat de elicopter, pentru ca acestea depind mult de starea vremii, omul de afaceri Ion Tiriac are si un astfel de aparat de zbor, un Augusta cu 2 motoare, mai mult pentru drumurile pe care le are de facut in tara.

In ceea ce priveste masinile de colectie pe care le detine  si pe care le numeste „copiii sai de suflet”, Ion Tiriac recunoaste sambata la ProMotor ca nu mai stie numarul acestora.  Omul de afaceri, care nu se considera un  colectionar, deoarece “un om se numeste colectionar doar dupa 50 ani de strans masini”, recunoaste ca in Romania nu isi conduce niciodata masinile, ci este condus cu un Mercedes S Klasse.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Rodica,domiciliata in Galati va aduc la cunostinta urmatoarele:
    In anul 1990 mi-am deschis o afacere mica,a mers cat de cat,apoi in anul 2000 in luna decembrie am avut un accident rutier fiind in calitate de pieton cu urmari foarte grave cu urmatoarele afectiuni: mana si picior (rupte),operatii cu tije.Din aceste operatii a rezultat un stafilococ auriu care dupa cum se stie este netratabil.Dupa sapte operatii efectuate in Romania prin intermediul unei cunostinte auzind necazul meu m-a ajutat sa ma operez in Italia,dar nici dupa aceasta operatie nu a dat rezultate ramanand cu o gaura deschisa nefiind tratabila si neputand efectua munca.In anul 2001 dupa decesul mamei mele mi s-a cuvenit o mica parte din mostenire prin care am incercat sa deschid o alta afacere la care a trebuit sa fac niste imprumuturi girandu-mi casa.Din acest imprumut am luat in timp doua masini (autoturisme),in leasing pentru interesul afacerii.Afacerile au mers cat de cat la care a inceput criza.In aceasta perioada am renuntat la un punct de lucru,mi s-a luat una din masini de catre cei de la leasing la care am pierdut o suma destul de mare de bani.
    Domnule Tiriac sunt o femeie disperata de viata,acum doua saptamani sotul meu datorita situatiei de stres din cauza datoriilor foarte mari a vrut sa se sinucida luand 15 diazepane gasite in casa.Fetita mea auzind intr-o fractiune de secunda fosnind folia de la medicamente m-a anuntat pe mine.Vazand starea lui am incercat sa-l intreb ce se intampla neputand sa-mi dea un raspuns din partea lui.Mi-am dat seama dupa folia goala gasita in pat,in secunda urmatoare am chemat o vecina si i-a dat apa cu sare dupa care a vomitat si a adormit aproximativ doua zile fiind controlat in permanenta de mine .Vreau sa specific ca de doua luni de zile,din cauza tensiunii oscilante pe care o am din cauza stresului provocat prin motivul ca nu mai fac fata datoriilor si anume,chiria lunara in afacere,lumina,intretinere,ratele la banci care ma ameninta ca-mi ia casa,masina,intretinerea m-a dat in judecata ca am datorii,agentii care la fel sunt in proces,am ajuns la limita puterilor,specific ca mai am si un copil de intretinut fara servici cu probleme de sanatate cu astm bronsic de cand s-a nascut,iar sotul are si el probleme de sanatate.
    Domnule Tiriac,disperarea in care sunt nu-mi ramane decat sa va rog sa-mi intindeti o mana spre ajutorul acestor probleme,singura speranta ramanand la dumneavoastra sau sa ma sinucid.Domnule Tiriac va rog din suflet daca dumneavoastra credeti ca ma puteti ajuta va rog sa ma contactati la numarul meu de telefon 0742703425 nr. de cont BANC POST S.A. Sucursala DUNAREA GALATI RO24BPOS18406552367RON01
    Va multumesc din suflet cu stima si respect pentru dumneavoastra .