Acasă Actualitate Ioana si Papi au rupt turta fiicei lor

Ioana si Papi au rupt turta fiicei lor

183
0
DISTRIBUIȚI

Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina au sarbatorit aniversarea varstei de un an a fiicei lor, Ruxandra, ocazie cu care au urmat traditia „ruptului turtei”.

Evenimentul a avut loc intr-un cadru restrans, la restaurantul „La Papi” alaturi de toti cei dragi si de nasi, Ruxandra si Ion Ion. „Intr-o galeata nasa a pus apa si in ea miere, sampanie, petale de trandafir pentru ca viata micutei noastre sa fie cat mai frumoasa. Apoi  pe acea galeata am asezat-o pe Ruxandra si deasupra capului ei am tinut toti de o turta imensa si am rupt-o”, marturiseste Ioana Ginghina.

Un alt obicei este acela de a lasa copilul sa aleaga de pe o tava trei obiecte dintr-o multime ce indica cat mai multe meserii: „Ruxandra a ales telecomanda, semn ca ne va calca pe urme si va avea o meserie sora cu televiziunea, apoi cardul de credit si o bancnota de 100 de euro. Dupa aceste ritualuri ne-am asezat la masa si am sarbatorit-o pe micuta Ruxandra. Am avut si tort si sampanie, ne-am simtit cu totii foarte bine, mai ales Ruxandra, care a primit cu aceasta ocazie foarte multe cadouri. Acum  asteptam sa vina Mos Craciun „, adauga vedeta Acasa.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI