Acasă Actualitate Ioana Maria Moldovan si-a facut plinul de adrenalina

Ioana Maria Moldovan si-a facut plinul de adrenalina

118
0
DISTRIBUIȚI

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea “Poveştirilor adevărate” de la ACASĂ, a petrecut un weekend plin de adrenalină în poligonul Jandarmeriei Române, unde a participat la Cupa Presei la Tir.
“La inceput mi-a fost frică să puna mîna pe armă, tremuram toată. După cîteva minute mi-am luat inima-n dinţi si am zis sunt gata. E adevărat că din opt gloanţe doar unul a nimerit ţinta dar a fost unul de 9 puncte”, mărturiseşte mîndră Ioana.
La tragerea din poligonul Jandarmeriei Române Ioana a făcut echipă cu Florin Hulea, purtătorul de cuvant al Brigazii Speciale de Intervenţii a Jandarmeriei. “Am acceptat provocarea fără să stau prea mult pe gînduri. Am vrut să văd cum e să fii în prima linie, ce înseamnă să fii jandarm şi mai ales cum se pregătesc ei pentru intervenţii. În permanenţă l-am avut ca profesor pe Brad Pitt de România, alias Florin”, spune amuzată vedeta ACASĂ.

După ce a tras cu pistolul, prezentatoarea “Poveştirilor Adevărate” şi-a mai învins o temere şi a coborît pe frînghie de la 20 de metri. “Deşi am rău de înălţime, pînă la urmă am urcat şi am făcut-o şi pe asta. Am avut ceva palpitaţii cînd m-am aruncat în gol, dar mi-am revenit cînd am ajuns cu bine cu picioarele pe pămînt”, spune Ioana.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI