Acasă Actualitate Ioana Ginghina, Ioana Maria Moldovan si Ioan Isaiu si-au aniversat ziua onomastica...

Ioana Ginghina, Ioana Maria Moldovan si Ioan Isaiu si-au aniversat ziua onomastica alaturi de prieteni si familie

125
0
DISTRIBUIȚI

In familia Ginghina- Papadopol nu este doar Ioana sarbatorita pe 7 ianuarie, ci si fiica lor, Ruxandra, intrucat poarta si numele mamei ei. Astfel, ambele Ioane au fost rasfatate de catre Alexandru si cei dragi: “Sfantul Ion il petrecem, de obicei, in familie si pentru ca acum suntem inca in vacanta, sarbatoarea ne-a prins la Sibiu, acasa la parintii mei. O sa facem o masa mare in familie, din care nu o sa lipseasca tortul, in care anul acesta o sa suflam si eu si Ruxandra. Toata familia ne-a rasfatat deja cu cadouri, mai ales pe Ruxandra, care a primit jucarii, carti cu povesti si carti educative specifice varstei, dvd-uri cu desene animate si hainute. Eu am primit diferite obiecte vestimentare si bijuterii. Un cadou special a fost cel din partea lui Alexandru, care mi-a facut o surpriza si a facut pentru amandoi bratari inscriptionate la fel, precum sunt verighetele”, marturiseste Ioana Ginghina.
Ioana Maria Moldovan isi sarbatoreste numele sfant inca de cand ajunge in redactia Povestirilor, alaturi de colegi, continua in studioul emisiunii, alaturi de invitati si la finalul zilei acasa, alaturi de cei dragi: “La fel ca-n fiecare an, sarbatoresc Sfantul Ion prin munca si distractie. E pentru prima data cand imi sarbatoresc ziua onomastica in casa noua. In acest an am simtit inca de la ora 12 noaptea ca port nume de Sfant pentru ca mesajele au inceput sa curga si nu s-au mai oprit. Intr-un final mi-am pus telefonul pe silence, iar dimineata la ora 10 aveam nu mai putin de 50 de mesaje si apeluri nepreluate. Ma bucur ca si anul acesta foarte multi s-au gandit la mine si nu m-au uitat. Prieteni din tara si chiar din strainatate, colegi de munca, telespectatori si copii care si-au spus povestea ACASA, toti mi-au transmis ganduri frumoase. Pentru mine e cel mai frumos cadou. Pe langa aceste mesaje, am primit si multe flori ca in fiecare an”, spune prezentatoarea emisiunii “Povestiri adevarate”.
Ioan Isaiu va petrece la sfarsit de saptamana pentru ca toti cei dragi lucreaza astazi: “Sarbatorim insa si diseara cu socrii care sunt in vizita, facem un gratar. Am primit un cadou din partea familiei inca de dimineata dar cel mai important pentru mine este sa fiu alaturi de cei dragi”.