Acasă Actualitate Ioan Isaiu s-a plimbat cu balonul prin desert!

Ioan Isaiu s-a plimbat cu balonul prin desert!

126
0
DISTRIBUIȚI

Ioan Isaiu a dorit foarte mult sa vada desertul dintr-un balon cu aer cald, dar nu in orice perioada a zilei, ci la rasarit.

“Am ales o dimineata in care sa vedem rasaritul dintr-un balon cu aer cald cu care am zburat pe deasupra dunelor. Pilotul nostru era un hazliu iordanian, care a facut parte din aviatia Iordanului, fost pilot pe avioane de vanatoare. Zborul a fost lin si placut, timp de peste o ora am admirat cum acel colos bland trecea la 1000 de metri peste desertul tacut. Iordanianul nostru a vrut sa ne ofere putina adrenalina asa ca a profitat de vantul de la coborare si in loc sa incerce sa aterizeze lin, a lasat vantul sa tarasca nacela pe o distanta de 400 de metri, cu ridicari din nou pe distanta asta iar la sfarsit balonul a culcat nacela pe o parte. Nu am avut niciun moment senzatia ca s-ar putea intampla ceva rau. Iordanianul ne privea pe rand si radea ”, povesteste Ioan.

Actorul a ajuns pentru prima data in Dubai si a fost extrem de impresionat de oras: “Modul in care oamenii aceia au reusit sa ridice un oras ca Dubaiul in 30 de ani cu tot ce inseamna centru comercial, sosele, de fapt o retea de autostrazi interne, cladiri care mai de care mai luxoase, culminand cu Burj Dubai, cea mai inalta cladire din lume. Turnul e absolut uluitor, ai impresia ca e un edificiu inchinat unui zeu, mai ales ca atinge norii la cei peste 800 de metri pe care ii are. Spectacolul de inaugurare a fost un lucru unic. Am vazut multe focuri de artificii pana acum, dar nimic nu se compara cu ceea ce au facut oamenii astia. A fost un colos imbracat in artificii, la care s-a adaugat spectacolul fantanilor muzicale din fata lui, parasutisti care au planat din varful lui, muzica special aleasa si tipetele de incantare ale zecilor de mii de oameni care asistau. Timp de 10 minute am simtit ca sunt undeva in viitor”, adauga Ioan Isaiu.

DISTRIBUIȚI