Acasă Actualitate Invazie sexy la „Happy Hour”

Invazie sexy la „Happy Hour”

139
0
DISTRIBUIȚI

Au jucat în atac, au ţinut piept multor concurente, iar miercuri, 3 iunie, sunt în direct la „Happy Hour”! Cele mai tari 5 concurente alese pe www.sport.ro în competiţia „Ţară, ţară, vrem înaintaşe” se întrec pe 3 iunie în finala care are loc chiar în platoul „Happy Hour”. Maestrul de ceremonii Cătălin Măruţă şi juriul format din vedete vor analiza cu ochi critic prestaţia fetelor.

După o şedinţă foto incendiară, miercuri seară la „Happy Hour” cele mai tari înaintaşe din ţară vor fi supuse la „grele” încercări şi vor scoate la înaintare „talentele” cu care au fost înzestrate de natură. Câştigătoarea concursului, care va fi desemnată miercuri la „Happy Hour”, se va alege cu un premiu de 1000 de euro .

Concursul „Ţară, ţară, vrem înaintaşe” a fost iniţiat de Sport.ro pe 30 martie. Timp de mai multe săptămâni, până pe 26 aprilie, sute de concurente s-au înscris pe site-ul www.sport.ro în speranţa că vor câştiga titlul de cea mai tare înaintaşă. Posesoarele celui mai tare bust au fost votate on line, iar pe 31 mai au fost desemnate, pe baza voturilor internauţilor, cele 5 finaliste. Cu marea finala de la „Happy Hour”, Sport.ro încheie al doilea concurs sexy, „Ţară, ţară, vrem înaintaşe”, desfăşurat pe www.sport.ro, după ce în luna martie a găsit şi premiat cu 1000 de euro cel mai tare posterior din România.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI