Acasă Actualitate Ingerasii KAO FASHION au coborat pe pamant pentru a-i aduce un ultim...

Ingerasii KAO FASHION au coborat pe pamant pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Michael Jackson

87
0
DISTRIBUIȚI

Vineri noaptea, clubul Princess din capitala s-a luminat brusc la aparitia ingerasilor agentiei KAO FASHION, condusa de Carmen Plesea.

Defiland pe podiumul special amenajat, imbracati in tinute extrem de elegante, complet albe, dotate cu aripioare  „a la VICTORIA’S SECRET” si purtand in manute cate o lumanarica moderna,  15 modele cu varste cuprinse intre 2 si 15 ani, au pasit pe ritmurile melodiei lui MICHAEL JACKSON, „We are the world”. Inocenta, frumusetea si gingasia acestora au smuls ropote de aplauze celor care au umplut pana la refuz clubul, facandu-i pe toti sa devina pentru cateva momente, fotografi de ocazie, care cu camera foto, care cu telefonul mobil.

Ingerasii KAO FASHION au dorit ca, prin aceasta prezentare, sa aduca un ultim omagiu lui MICHAEL JACKSON, regele muzicii pop si, de ce nu, sa aminteasca tuturor, ca lupta regelui muzicii pop impotriva violentei, indolentei, saraciei, nu s-a incheiat odata cu moartea acestuia.

Bineinteles ca defilarea a fost urmata de interviuri si de sedinta foto, avandu-l in centru pe Kaa, celebrul piton a lui Carmen Plesea.

Kaa isi astepta si el randul pentru a intra in prezentarea make-up artistului Adi Pescariu, tot impreuna cu Marina Dina, pe umerii careia defilase si cu o saptamana inainte.

Au prezentat Alexandra Enachescu, Iuliana Matei, Madalina Dumitru ( model KAO FASHION), Alina Crisan, Claudia Ion, Raluca Ogica, Aurelia Tudorache, iar mireasa colectiei a fost de aceasta data Andreea Podarescu.

DISTRIBUIȚI