Acasă Actualitate Incepe Battle for Music

Incepe Battle for Music

64
0
DISTRIBUIȚI

Trupa Vita de Vie da startul, joi, în Club Fabrica, primului eveniment Alternative Music Experience – ‘Battle for Music’, informeaza Agerpres.

Seara Battle for Music va începe la ora 20,00, cu lansarea unui nou EP de catre Subscribe, urmata de Tribute Rage Against The Machine sustinut de aceeasi trupa. Petrecerea continua cu Grupul de rezistenta, moment realizat de Brugner, K-Gula, Undoo, Dox, Naighba, Stoe Toxxic si se încheie cu un concert al trupei Vita de Vie.

Alternative Music Experience reprezinta un concept inovativ de concerte, adresat iubitorilor de muzica de calitate care doresc sa aiba parte, de fiecare data, de o atmosfera electrizanta.

Fiecare eveniment va aborda o noua tematica ce va fi transpusa în stilul de muzica, dar si în decor si în locatiile alese. Alternative Music Experience va aduce un suflu nou pentru evenimentele din România, reunind trupe în voga la nivel national si international sub o umbrela diferita de fiecare data.

Petrecerile tematice vor reconstrui atmosfera interbelica, cea decadenta sau avangardista, surprinzându-i pe tinerii participanti cu un show exploziv.

‘Alternative Music Experience este un mix modern si inovativ între muzica originala si atmosfera inedita, concertele desfasurându-se în locatii binecunoscute transformate în concordanta cu fiecare tematica. Alternative Music Experience înseamna varietate, experimentare si foarte multa distractie. Toate trupele care vor performa la petrecerile Alternative Music Experience sunt recunoscute datorita stilului original impus si, mai ales energiei extraordinare pe care o creeaza în cadrul concertelor live’, afirma Catalin Davidescu de la King Size Production.

‘Battle for music’ este primul eveniment si aduce în prim plan pasiunea pentru muzica, reflectata prin trupele si stilurile de muzica alese.

Pretul biletelor este de 20 de lei si pot fi achizitionate la intrarea în club Fabrica.

DISTRIBUIȚI