Acasă Actualitate Inca o vedeta care vrea sa plece din tara: Monica Columbeanu

Inca o vedeta care vrea sa plece din tara: Monica Columbeanu

161
1
DISTRIBUIȚI

Se pare ca Mihaela Radulescu a lansat o moda: esti implicat in scandaluri pana-n gat si hartuit de presa? Solutia salvatoare: pleci din tara!

Si nu pleci in calatorie, pentru o saptamana sau doua, ci alegi sa te muti cu totul, in alta tara, si daca se poate, sa fie cat mai departe de Romania. Asta isi doreste mai nou si Monica Columbeanu, care a ajuns la concluzia ca in America toti oamenii sunt fericiti. Aducandu-ne aminte de faptul ca Monica a declarat nu demult ca isi doreste sa fie mai fericita, conchidem ca doamna Columbeanu trebuie sa se mute in America pentru a fi fericita!

Doamna Columbeanu a declarat pentru Happy Hour: „Sunt împlinită! Am o familie fericită. Sunt căsătorită, am şi un copil, sunt realizată şi pe plan profesional”.  Din cauza scandalurilor in care a fost târâtă în ultima perioada de timp, Monica Columbeanu se gandeste sa schimbe peisajul, si sa plece la Los Angeles: „Los Angeles este locul unde se vor întâmpla lucruri cu adevărat definitorii pentru viaţa mea, pentru că acolo este tărâmul tuturor posibilităţilor. Acela este cel mai potrivit loc pentru mine. Eu nu am văzut oameni trişti în America”.

Ce nu a luat in calcul Monica Columbeanu este ca si Bianca Dragusanu ia in considerare posibilitatea sa se mute in acelasi oras, in viitor… Pai se intalneste munte cu munte, daramite om cu om! Poate in L.A., cele doua doamne vor ingropa securea razboiului!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU