Acasă Actualitate Inca o lansare incununata de succes la Pro

Inca o lansare incununata de succes la Pro

207
0
DISTRIBUIȚI

Duminica, 27 septembrie a avut loc lansarea lung-metrajului “State de Romania – student la Sorbona”, difuzat simultan pe ProTV si la Cinema Pro din capitala.

Duminica, la Cinema PRO, distributia filmului cat si a serialului “State de Romania” care debuteaza la ProTV luni, 28 septembrie, de la ora 22:15, echipa, jurnalistii si o multime de fani, cu totii au participat la o seara de gala. Pe covorul rosu au fost prezenti Gheorghe Visu, Carmen Tanase, Octavian Strunila, Doinita Oancea, Nicoleta Luciu, Cabral si altii.

Filmul “State de Romania – student la Sorbona” a fost primit cu ropote de aplauze de catre toti cei aflati la eveniment, State, Flacara si ai lor demonstrand ca sunt la fel de haiosi, imprevizibili si plini de surprize placute.  Seara s-a incheiat intr-o ploaie de confetti, ce a cazut peste uralele spectatorilor.

Aventurile celebrului State Potvocaru continua din aceasta seara la ProTV in serialul de comedie “State de Romania”, ce va fi difuzat de luni pana joi de la ora 22.15.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI