Acasă Actualitate Împuscaturi în spatele Casei Presei Libere

Împuscaturi în spatele Casei Presei Libere

69
0
DISTRIBUIȚI

CityPaintball a inaugurat cel mai mare teren de paintball din Bucuresti, de 10.000 mp, la 5 minute de Piata Presei Libere. Suprafata cuprinde, într-o singura locatie, 3 terenuri de paintball pe care pot juca într-o singura zi pâna la 500 de persoane.

 Terenul dispune de o terasa pentru 100 de persoane unde au loc si proiectii video si de aproximativ 70 de locuri de parcare. Locatia poate functiona non stop datorita instalatiei de nocturna. „Criza economica determina companiile sa reduca bugetele alocate pentru evenimentele corporate, de entertainment si teambuilding. Acesta a fost si motivul pentru care am deschis noua locatie – punem la dispozitia companiilor din capitala aceleasi servicii pe care le putea oferi un team-building clasic, dar la costuri mult mai mici, deoarece locatia este foarte accesibila si se reduc astfel cheltuielile de transport sau cazare pe care le presupuneau teambuildingurile clasice”, spune Mihai Voiculescu, Managing Partner CityPaintball. 

Baza CityPaintball  se adreseaza atât companiilor cât si clientilor individuali, punând la dispozitia acestora pachete personalizate ce difera în functie de numarul de persoane si de activitatile oferite la fiecare pachet în parte (de la Kit-ul Comando ce cuprinde un numar de bile de paintball pentru fiecare combatant, grenade, fumigene, tir cu arme modificate militar pâna la Kit-ul Divizie care include suplimentar si tir cu arcul, precum si masa de prânz sau cina).

DISTRIBUIȚI