Acasă Actualitate Honorius Prigoana si Dana Rogoz danseaza impreuna

Honorius Prigoana si Dana Rogoz danseaza impreuna

268
0
DISTRIBUIȚI

Vineri seara, la “Dansez pentru tine”, Honorius Prigoana va transforma platoul de la “Dansez pentru tine” intr-un ring de discoteca alaturi de partenera sa de dans, actrita Dana Rogoz.
Honorius si Dana Rogoz care poate fi vazuta in serialul “Ingerasii” de la Acasa Tv, vor face un disco plin de dinamism in scop caritabil. Ei au acceptat invitatia emisiunii pentru a aduce speranta si zambetul pe chipul lui Robert Cazangiu, un baietel de 11 ani din Bucuresti, silitor si extrem de talentat la fotbal.
El locuieste intr-o garsoniera confort III alaturi de tatal sau, de bunica, matusa, sora tatalui si fiica acesteia. Practic, cinci persoane impart aceeasi camera, iar Robi obisnuieste sa-si petreaca timpul in asa-zisa bucatarie a garsonierei. Chiar daca traieste in conditii aproape inumane, Robi este un elev eminent, este al doilea din clasa, si este foarte apreciat ca jucator de fotbal la Clubul sportiv Progresul la care joaca. Robi isi doreste sa ajunga cineva in viata si sa-l faca pe tatal sau, care a facut 12 ani de fotbal de performanta la Steaua si Sportul Studentesc, mandru de el. Micul fotbalist isi doreste o minge originala de fotbal, echipament si bani pentru a-si ajuta familia.

DISTRIBUIȚI