Acasă Actualitate Holograf a vrut sa colaboreze cu Tina Turner

Holograf a vrut sa colaboreze cu Tina Turner

164
0
DISTRIBUIȚI

Membrii trupei Holograf au avut tentative de a colabora cu Tina Turner, acum câţiva ani purtând discuţii cu managementul acesteia, dar din păcate, în perioada aceea, artista renunţase să mai apară pe scenă.

In interviul acordat Agerpres, acestia au declarat ca: „Nu a fost uşor să rezistăm la toate valurile modei muzicale, când de fiecare dată ni se prevestea sfârşitul, atât nouă, cât şi oricărui gen muzical în afară de cel nou apărut.”

Cand au fost intrebati daca au existat momente când au vrut să renunţaţi la muzică sau la actuala formulă, membrii trupei Holograf au explicat ca: „Au existat astfel de momente, cu siguranţă. Valurile cărora le-am rezistat nu înseamnă că nu ne-au zdruncinat. Au fost şi perioade proaste, precum cea imediat de după ’90, când chiar ne întrebam dacă are rost să mai continuăm. Dar asta nu era din cauza formulei. Uite, apropo de întrebarea de mai înainte, cred că şi faptul că am rămas împreună a contat în longevitatea noastră muzicală. Dacă am alege tot muzica în cazul în care am lua-o de la capăt? Probabil că da, dar mult mai serios şi mult mai de tineri.”

In privinta artiştilor cu care  le-ar plăcea sa colaboreze pe viitor, Holograf a raspuns ca este mai important dacă celorlalti artisti le-ar plăcea să colaboreze cu ei. „Am avut şi tentative de a colabora cu mari nume, acum câţiva ani chiar am contactat managementul Tinei Turner, din păcate în perioada aceea renunţase să mai apară pe scenă. Dar ideea de a încerca o colaborare cu un artist important nu ne-a părăsit.”

DISTRIBUIȚI