Acasă Actualitate Hiena face un top ecologic la MTV!

Hiena face un top ecologic la MTV!

195
1
DISTRIBUIȚI

Invitatul editiei de joi, 1 octombrie, de la ora 13.00, a clasamentului “Euro Top 20”, de la MTV, este nimeni altul decat Serban Copot, solistul trupei Animal X!

Serban CopotHiena, asa cum este cunoscut in industria muzicala, a fost desemnat Ambasadorul roman al campaniei „Play to Stop: Europe for Climate”, lansata de Comisia Europeana si MTV, si astfel la „Euro Top 20” informatiile ecologice se alatura celor muzicale.

Campania „Play to Stop: Europe for Climate” reuneste 11 personalitati cunoscute din Bulgaria, Republica Ceha, Danemarca, Franta, Germania, Italia, Polonia, Romania, Suedia, Ungaria si Regatul Unit, care vor promova campania la nivel naţional.

Campania „Play to Stop: Europe for Climate” se adreseaza cu precadere tinerilor, caci ei sunt cei care vor suporta efectele schimbărilor climatice.

[ad#adsense-articole]

Foto dreapta: Bety Blagu / HotNews.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Nu vreau decat sa ma exprim in felul acesta vis-a vis de tine:
    HUAAAA ! si desigur, un scuipat alaturi !!!
    Dar nu rezist sa-ti mai zic: mai cretinule, ai suferit vreodata de foame si de sete? ai dormit in ploaie? sa vezi ca ai musca si tu cretinii din jur…da, sunt fara stapan sufletele alea amarate, de ce sa nu le dai mancare?? pe copii fara parinti ii lasam fara ajutor? ii eutanasiem???