Acasă 'Round da world Harrison Ford emotionat la Festivalul American de Film Deauville

Harrison Ford emotionat la Festivalul American de Film Deauville

50
0
DISTRIBUIȚI

Harrison Ford a fost cuprins de lacrimi cand a fost onorat la al 35-lea Festival American de Film Deauville.

Actorul in varsta de 67 de ani a fost coplesit de emotie cand i-a fost prezentat un film al carierei sale la evenimentul din Normandia, Franta. Starul care si-a tinut intotdeauna departe de privirile tuturor, viata personala, a fost insotit de logodnica sa, actrita Calista Flockhart, cunoscuta ca Ally McBeal. Acestia s-au logodit in 2007.

Ford este un vizitator fidel al Festivalului de Film Deauville, la care anul acesta, au luat parte greii ai Hollywood-ului: Meryl Streep si Robin Wright Penn. Participarile anterioare i-au inclus pe Brad Pitt, Matt Damon si George Clooney.
Actorul este cel mai bine cunoscut pentru rolul sau de arheolog din Indiana Jones. Este de asemenea faimos pentru rolul sau ca Han Solo din trilogia Star Wars, precum si performantele sale in The fugitive si What Lies Beneath.

Festivalul de Film Deauville a luat nastere in 1975 si are ca scop evidentierea filmelor cu profil inalt, cat si cele mai putin cunoscute, si a productiilor independente.

Este utilizat de studiourile de la Hollywood pentru lansarea versiunilor lor in Europa, a filmelor pentru prima data prezentate in afara Americii de Nord. In acest an, au fost trecute in revista filme ca: The Time Traveller’s Wife si The Private Lives of Pippa Lee.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI