Acasă Actualitate Handbalistul Marius Novanc il comemoreaza pe Marian Cozma la Bucharest Fashion Week

Handbalistul Marius Novanc il comemoreaza pe Marian Cozma la Bucharest Fashion Week

161
0
DISTRIBUIȚI

Handbalistul Stelei, Marius Novanc, va debuta in aceasta seara ca manechin pe podiumul de la Bucharest Fashion Week.

Sportivul a acceptat invitatia creatoarei de moda Rita Muresan de a face parte din proiectul Love 8, campania anti-violenta in memoria lui Marian Cozma, care a murit in luna februarie a acestui an.

Rita Muresan prezinta astazi, in cadrul Bucharest Fashion Week, la Rin Grand Hotel (ora 20.00) colectia ANGELS, toamna-iarna 2009-2010. Designerul a ales ca tema ingerii, de aici si titlul colectiei care face parte din proiectul LOVE 8, campania anti-violenta in memoria lui Marian Cozma pe care creatoarea de moda a initiat-o pe data de 8 martie, la o luna de la moartea tragica a sportivului, impreuna cu voluntari din diferite domenii.

Asa ca, pe podiumul de la Rin Grand Hotel veti vedea in această seara o colectie plina de ingeri. Unul dintre ei este Marius Novanc, handbalist de la Steaua si bun prieten cu Marian Cozma, va fi in aceasta seara manechin in prezentarea Ritei Muresan pentru a sustine cauza Love 8, o campanie anti-violenţă. Deasemenea, in sala va fi prezent si tatal lui Marian Cozma.

Alexandra Enachescu, fosta iubita a lui Cristi Pulhac, va prezenta si ea colectia de moda a Ritei Muresan. Tanara va purta o salopeta neagra cu doua aripi de inger.