Acasă Actualitate Hagi: ”Am castigat primul trofeu la 11 ani”

Hagi: ”Am castigat primul trofeu la 11 ani”

177
0
DISTRIBUIȚI

Gheorghe Hagi, cel mai mare jucator de fotbal din istoria fotbalului romanesc, continua si anul acesta sa sprijine fotbalul din Romania.

Cupa “Hagi” revine in calendarul competitional pentru copii si juniori cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, pastrandu-si titulatura de cea mai importanta competitie pentru acest nivel. Editia a doua a Cupei “Hagi” este organizata si anul acesta sub egida Fundatiei “Gheorghe Hagi”, cu sprijinul BRD-Groupe Société Générale in calitate de sponsor principal, si al Federatiei Romane de Fotbal prin includerea in calendarul oficial de competitii.

“Anul trecut am reusit sa imi vad realizat un vis: acela de a le oferi celor mai mici fotbalisti sansa sa isi demonstreze valoarea si sa se afirme. Consider ca am reusit sa oferim un exemplu pozitiv prin aceasta competitie si sper ca de-a lungul timpului Cupa “Hagi” sa fie o rampa de lansare pentru fotbalisti talentati. Asa cum pentru mine a însemnat foarte mult ca am castigat primul trofeu la 11 ani, asa consider ca si pentru acesti copii va conta ca cineva le-a acordat incredere atunci cand s-au aflat la inceput de cariera”, a declarat Gheorghe Hagi.
Editia a doua a Cupei “Hagi” este organizata cu sprijinul 4All Sports&Entertainment si prezentata de BRD-Groupe Société Générale.
“Gheorghe Hagi este pentru noi un exemplu de performanta si valoare constanta in timp, elemente care se regasesc si in valorile noastre de brand. Sprijinirea Cupei Hagi este o investitie in viitor in care am crezut inca de la prima editie”, a declarat Michael Schmidt, Presedintele Automobile Bavaria Group, sponsor al competitiei.

DISTRIBUIȚI