Acasă Actualitate Gina Pistol vrea sa se marite

Gina Pistol vrea sa se marite

121
0
DISTRIBUIȚI

Gina Pistol a intrat pe poarta Bulibasei Mihai din Sovata afirmand “Am venit aici sa ma marit! Ce e de facut?”. Din prima clipa in care a pasit in mijlocul tiganilor gabori de la Sovata, Gina Pistol a facut furori si cu totii au fost vrajiti de frumusetea vedetei.

Cum afirmatia ei era foarte clara si parea hotarata sa  mearga pana la capat Bulibasa Mihai i-a prezentat Ginei un potential iubit tocmai bun de insurat: “Dupa o asa femeie frumoasa normal ca ati inebunit cu totii. Petrica al nostru, zis Elvis, este insa singurul bun de insurat si de nasul vedetei noastre” a declarat Mihai Gabor, bulibasa din Sovata.

Indragostit lulea de Gina inca de la prima vedere, Elvis a cerut-o in casatorie si i-a declarat iubire vesnica. Elvis a incercat sa o convinga prin toate mijloacele ca el este cel potrivit pentru viitorul ei promitandu-i “viata fara de batranete si tinerete fara de fericire”, plimbari romantice prin padure si averi spirituale, caci cu partea materiala statea mai prost. Afland ca Gina este curtata in satra, Nicolas, iubitul vedetei, a sunat si a negociat cu Elvis mana fetei.

Descoperiti daca Gina s-a lasat sau nu induplecata de declaratiile lui Elvis si daca si-a gasit barbatul sortit printre gabori sau s-a intors la Nicolas, numai in reality-ul Satra difuzat la Kanal D, incepand din 22 iunie, de la ora 22.00.

DISTRIBUIȚI