Acasă Actualitate Gina Pistol aprinde fanteziile sexuale in Ani, fata suspecta de la MTV!

Gina Pistol aprinde fanteziile sexuale in Ani, fata suspecta de la MTV!

109
0
DISTRIBUIȚI

Tanara si provocatoarea Ani, una dintre protagonistele reality-show-ului „Fete Suspecte”, ce se va lansa pe 23 noiembrie, la MTV, marturiseste ca are fantezii sexuale cu Gina Pistol! Ani a fost cucerita de frumusetea fotomodelului Playboy inca de acum 2 ani, cand si-a dat seama de orientarea bisexuala.

„Gina Pistol este exact genul de fata care imi place. Este finuta, seducatoare si reuseste printr-o privire sa ma reduca la tacere. Nu o cunosc personal, insa mi se pare o persoana „open minded””, povesteste cu entuziasm Ani.

Mai mult, Iunia, jumatatea bruneta a show-ului „Fete Suspecte”, de la MTV, declara ca „doarme cu gandul la Monica Columbeanu”, vedeta pe care o apreciaza cel mai mult.

Cele doua fete bisexuale au venit la MTV pentru a-si gasi dragostea. Astfel, in cel mai erotic reality-show, ce va debuta pe 23 noiembrie, de la ora 23.00, Iunia, Ani si cei patru concurenti, doua fete si doi baieti, desemnati de MTV in urma unui casting, vor locui impreuna intr-o vila din Capitala, unde vor duce o lupta apriga pentru dragoste, bani si spatiu.

Dupa trei saptamani de casting, MTV impreuna cu Iunia si Ani au ales trei concurenti, doi baieti, din Timisoara, respectiv Constanta, si o fata din Bucuresti, urmand ca in zilele urmatoare sa mai „descopere” inca o tanara nonconformista. Cei ce doresc sa participe la casting, trebuie sa acceseze site-ul www.mtv.ro  si sa uploadeze cele mai bune fotografii ale lor.

DISTRIBUIȚI