Acasă Actualitate Gigi Becali a facut show

Gigi Becali a facut show

258
2
DISTRIBUIȚI

Aflat pentru prima oara în studioul „Happy Hour”, Gigi Becali a facut show miercuri seara în emisiunea prezentata de Catalin Maruta, a dansat si a cantat cot la cot cu bandul emisiunii, dar a si făcut declaratii in premiera legate de echipa pe care o finanteaza.

Pro Tv a fost lider incontestabil de piata, iar dansul pe ritmuri machedonesti al lui Gigi Becali a reusit sa atraga in fata micilor ecrane in minutul de aur al emisiunii (18.58) peste un milion de telespectatori din mediul urban, cu 9,1 puncte de rating şi 29,5 % cota de piata.

Gigi Becali si-a facut intrarea la „Happy Hour” pe melodia „Doamne, ocroteste-i pe romani” si imediat s-a alaturat celor doua Veverite din band, cantand una dintre piesele sale favorite. Instalat apoi pe celebra Happylica, Gigi Becali a spus în exclusivitate la „Happy Hour” că există şanse ca Bănel Nicoliţă să plece la Inter pe şase milioane de euro. Becali a aratat in direct la Pro Tv oferta din partea italienilor de la Inter: 6 milioane de euro este suma oferita de acestia, iar Banel are mari sanse să devina coleg cu Chivu la Inter.

Si daca stie sa numere banii, Becali a aratat la „Happy Hour” ca la fel de bine stie sa numere si oile, dar sa le si … mulga. Latifundiarul din Pipera a primit in dar de la Maruta si echipa emisiunii o oaie! Gigi nu a stat mult pe ganduri si a facut o reala demonstratie de virtuozitate intr-ale mulsului: si-a suflecat manecile si a muls în direct oita, dupa care a baut cu sete laptele proaspat, declarand ca laptele de oaie este preferatul sau.

Show-ul a continuat la „Happy Hour” cu muzica si dans. Becali a cantat si a dansat pe rupte pe ritmuri traditionale machedonesti. Apoi i-a mai povestit lui Maruta ca sotia l-a rugat sa nu isi implice familia in viata publica, dar si ca atunci cand va sosi timpul, baietii care ii vor curta fetele vor avea nevoie de foarte mult curaj. Asta pentru ca „primul care o va saruta pe fata mea, o va si lua de nevasta”, dupa cum a afirmat Becali. Chiar daca sunt inca mici, Gigi stie foarte clar ca in viitor, fiicele sale nu il vor dezamagi si ii vor onora numele: mai precis, niciuna dintre ele nu va iesi cu niciun baiat pana in momentul in care nu va veni vremea de clopote de nunta.

Maruta a reusit sa smulga si o promisiune din partea sefului din Ghencea: de pe Happylica, acesta a promis ca daca Steaua nu va lua campionatul, va veni din nou la „Happy Hour” si va dansa greceste timp de o jumatate de ora.

Distractia a continuat si pe www.happyhour.ro, la „Happy AfterHour”, timp de 40 de minute. Becali a dansat si a cantat cu foc, smulgandu-si cravata, si i-a povestit lui Maruta ca cel mai bun prieten al omului este Hristos, ca nu plange de durere, ci doar de fericire, iar în fotbal ii dau lacrimile doar pentru Steaua. In acest timp, „Happy AfterHour” a inregistrat un record de vizitatori unici: conform Google Analytics, aproape 32.000 de utilizatori unici i-au urmarit pe Maruta şi Gigi Becali pe www.happyhour.ro, imediat dupa ce s-a terminat emisiunea pe post.