Acasă Actualitate George Vintila isi plimba cainele cu limuzina!

George Vintila isi plimba cainele cu limuzina!

150
0
DISTRIBUIȚI

DJ-ul ProFM, George Vintila, impreuna cu “partenerul” sau de sport extrem, un pitbull in varsta de 11 ani, vor experimenta sambata, 31 octombrie, de la ora 12.00, la Pro Motor, noul bolid Audi A5 Sportback!

Invitat in emisiunea de la ProTV, prezentata de Roxana Ciuhulescu, pentru o cursa cu multi cai putere, George Vintila se aventureaza intr-o experienta ravnita de multi soferi, si nu oricum, ci insotit de “fiorosul” patruped. Confortul oferit de limuzina i se potriveste perfect pitbull-ului, un adevarat “domn bine dresat si extrem de afectuos”, care ar da oricand experienta unui motor, cu care Dj-ul ProFM l-a obisnuit, pentru o plimbare intr-un luxos bolid.

 “Cainele meu este fericit in functie de masina in care se afla. Cu cat e mai silentioasa si mai eleganta, cu atat este mai satisfacut. Condusul sportiv e cam dur pentru el, dar se obisnueste pana la urma si printre decibeli de toba sport”, a povestit George Vintila.

Experienta cu multi cai putere a DJ-ului ProFM va fi difuzata sambata, la Pro Motor, in aceeasi editie in care Adrian Iovan va face o demonstratie de pilotaj.

 

DISTRIBUIȚI