Acasă Actualitate George Vintila experimenteaza o Toyota IQ

George Vintila experimenteaza o Toyota IQ

143
0
DISTRIBUIȚI

DJ-ul Pro Fm, George Vintila, experimenteaza sambata, 3 octombrie de la ora 12, la Pro Motor, daca masinile foarte mici sunt avantajoase intr-un oras atat de aglomerat precum Bucurestiul.

george vintilaRoxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii Pro Motor, testeaza alaturi de George Vintila noua masina lansata de Toyota, modelul IQ. DJ-ul Pro FM va strabate Bucurestiul dintr-un capat in altul pentru a vedea care sunt beneficiile autoturismului, atat din punct de vedere al consumului, cat si al confortului si al spatiului.

Tot la Pro Motor vine si Dorian Ignescu, singurul constructor de autobuze si autocare din Romania, care prezinta in premiera ultimul autobuz lansat de firma sa, El Car. Autoturismul cu look futurist este dedicat liniilor particulare sau express si are o capacitate de aproximativ 80 de persoane. Domnul Ingescu a scos pe piata acest autobuz pe cont propriu, dupa ce a incheiat lunga colaborare cu Ioan Neculaie, patronul uzinelor Roman.

Si cum bolidurile de lux nu lipsesc din nicio emisiune Pro Motor, Roxana va prezenta sambata o bijuterie pe 4 roti, numita Buick Roadmaster. Retromobilul creat acum 61 de ani este o masina americana ce a fost achizitionata de Cristian Brailoiu pentru tatal sau care are exact aceeasi varsta ca masina, adica 61 ani. Au gasit-o pe internet si dupa multe peripetii au reusit sa o aduca de la Londra. Masina arata formidabil si este intr-o stare perfecta si azi.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI