Acasă Actualitate Gemenele bisexuale Rikki si Vikki se muta in aceeasi casa cu 9...

Gemenele bisexuale Rikki si Vikki se muta in aceeasi casa cu 9 barbati si 8 femei!

145
1
DISTRIBUIȚI

In show-ul „A Double Shot At Love”, difuzat la MTV in fiecare luni si sambata, de la ora 22.00, timp de opt saptamani, 9 barbati heterosexuali si 8 lesbiene vor locui in aceeasi acasa si vor concura pentru iubirea celor doua frumoase bisexuale, Rikki si Vikki, care, pe deasupra, sunt si gemene!

Sexoasele blonde cunoscute ca „gemenele Ikki”, fac echipa pentru a-si cauta jumatatea, dupa ce ambele au suferit in dragoste. Cele doua fete sunt hotarate sa nu ii „ierte” pe cei 17 concurenti ramasi dupa primele eliminari si sa ii supuna la teste care mai de care mai picante pentru a verifica daca sunt intr-adevar dispusi sa faca orice pentru dragostea lor. Ben, Coop, Josh, Elise, Jen, James, Kandi, Kali, Matt, Nicky, Rebekah, Paul, Nick, Rosemarie, Scott, Xoe si Trevor vor experimenta traiul impreuna si vor avea ocazia sa isi testeze limitele in timp ce incearca sa le cucereasca pe frumoasele Rikki si Vikki, straduindu-se in acelasi timp sa scape, in fiecare saptamana, de eliminarea din casa, dar si din viata gemenelor Ikki.

De doua ori mai multa gelozie si drama, rasturnari de situatii, tensiune, dar si multa distractie, toate acestea sunt ingredientele unui show ce sfideaza traditionalul.

DISTRIBUIȚI