Acasă Actualitate Gabriela Cristea lanseaza si la noi dieta cu „hrana vie”

Gabriela Cristea lanseaza si la noi dieta cu „hrana vie”

96
1
DISTRIBUIȚI

Gabriela Cristea, vedeta Kanal D, este in trend cu marile vedete de peste ocean precum Demi More, Donna Karan si Woody Harrelson, de cand a descoperit  si urmeaza dieta bazata pe hrana vie.

“Dieta secolului” cum este numita de specialistii in nutritie tine in primul rand de un mod de viata, simplu, normal si sanatos in care regimul alimentar este bazat pe produse naturale, neprelucrate termic.

Dupa ce a urmat un program de detoxifiere  a organismului inainte de sarbatori, bazat pe  apa si sucuri naturale de fructe si legume, Gabriela a inceput o dieta bazata pe hrana vie. Vedeta  a ajuns la concluzia  ca  hrana  cu cat  este mai elaborata si gatita mai sofisticat, cu atat este mai toxica si mai nociva pentru organism. In consecinta, vedeta a optat pentru mancarea nepreluata termic, consumand doar legume, fructe, cereale, salate, lapte nepasteurizat si lactate, alge, seminte, ceaiuri si sucuri naturale.

“In ultima perioada consumul de carne nu mi-a facut bine, astfel ca am decis sa elimin acest aliment din dieta mea. Apoi am invatat mai multe despre hrana vie si despre benfiicile acesteia si am decis sa adopt acest stil alimentar. Cred ca mancarea nepreparata este mult mai sanatoasa si ofera mai rapid necesarul de vitamine si nutrienti corpului uman” declara prezentatoare emisiunii “Nora pentru mama”.

Devenind o pasionata a mirodeniilor, Gabriela a improvizat o gradinita, cultivand in  ghivece sursa ei proprie de plante aromatice cum ar fi  busuioc, oregano, tarhon, menta si altele.   Datorita aceleasi pasiuni, prezentatoarea isi comanda personal  din strainatate diverse condimente specifice tarilor orientale. Pasiunea vedetei  este cea care a  ajutat-o extrem  de tare  sa treaca usor de la hrana clasica la hrana vie, utilizand mirodeniile in gatirea hranei clasice, si cu atat mai mult acum  la prepararea hranei vii.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU