Acasă Actualitate Gabriela Cristea canta muzica lautareasca

Gabriela Cristea canta muzica lautareasca

261
1
DISTRIBUIȚI

Invitata in emisiunea “La sueta cu Bahmu” de la Kanal D, Gabriela Cristea si-a surprins admiratorii si, spre deliciul tuturor, a cantat live o piesa din repertoriul traditional romanesc, acompaniata de celebrul lautar Cornel de la Bolinitin.
Se pare ca Adriana Bahmuteanu, moderatoarea talkshow-ului de amiaza de la Kanal D, stie de calitatile vocale ale prezentatoarei de la “Nora pentru mama” si de inclinatiile acesteia catre muzica lautareaca, intrucat a invitat-o pe Gabriela chiar in editia dedicata acestui gen de muzica, alaturi de nume precum Nelu Ploiesteanu, Jeni Nicolau sau Nea Gherase.

Gabriela Cristea a interpretat piesa “Ionel, Ionelule” fara nici o dovada de trac, marturisind apoi ca ea si sotul ei, Marcel Toader, sunt fani ai muzici lautaresti si merg foarte des in localuri in care se canta live acest gen de muzica. Mai mult decat atat, Gabriela a dezvaluit: “eu si sotul meu cantam la toate petrecerile la care mergem. Chiar de curand am fost la petrecerea unei prietene foarte bune si am facut un duet impreuna cu Marcel”.

Gabriela Cristea se pregateste zilele acestea de plecarea in Turcia, pentru a realiza o transmisie live a emisiunii “Nora pentru mama”, impreuna cu toti concurentii din Cetatea Dragostei. Baietii sunt de o saptamana deja acolo, fetele si mamele urmand sa ajunga sambata de dimineata pentru a participa la o Seara a eliminarilor cu totul speciala, live din studiourile Kanal D Turcia.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU