Acasă Actualitate Gabi Jugaru s-a impacat cu sotia

Gabi Jugaru s-a impacat cu sotia

199
1
DISTRIBUIȚI

Razvan Voicu, razvan@emulte.ro

Vineri seara, farseorul dat afara de la Pro TV a fost, de mana cu sotia lui, Dana, la teatru, la centru de cultura Nicolae Balcescu.
Divorţul dintre soţii Jugaru, intentat de Gabi, s-a pronunţat în octombrie 2009, la Judecătoria sectorului 5, din Capitală. În ciuda acestei separări oficiale, cei doi au copiat modelul soţilor Crişan şi au locuit  împreună în aceeaşi locuinţă, o vilă impozantă din zona Ferentari.
Vineri seara, cei doi ai venit la teatru, pentru piesa “Ma mut la mama”, piesa in care joaca un alt farseor, binecunoscutul Gabriel Fatu. Astfel, la invitatia OTV-istului, fostii soti, au venit aproape tinandu-se de mana. Gurile bune ne-au spus ca acestia traiesc, din nou, o frumoasa poveste de dragoste.
Motivul despartii celor doi a fost unul intalnit in mai toate cazurile: el se iubea cu o tanara de 20 de ani. Din fericire, au fost surprinsi de paparazzi!
Dar, din pacate, noi nu credem asta. Credem doar ca Gabi a vrut sa isi faca rating, ca de, ramanea fara job la ProTV. Era mult mai bine daca isi plimba “amanta” cu masina, si era haituit de paparazzi. Suna mai cunoscut si mai profi. Iar seara, o ruga pe Esca sa isi ceara scuze in numele lui sotiei. Imi cer scuze ca am fost subiectiv, dar nu am putut rezista tentatiei!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dragul meu Razvan, Gabi a intalnit-o pe aceasta tanara de 20 ani dupa ce divortase de sotia lui Dana. Din comentariul tau reiese cum k ea ar fi fost motivul despartirii lor dar ma scuzi k iti spun, te inseli. Ma gandesc k ar fi mai bn sa te informezi corect knd scrii un articol… parerea mea…. dak te intereseaza asa tare ce face omul asta in viata lui privata.