Acasă Actualitate Gabi Jugaru a cântat la clopoţei pe scena Circului!

Gabi Jugaru a cântat la clopoţei pe scena Circului!

180
0
DISTRIBUIȚI

Vineri seara Gabi Jugaru a avut parte de o surpriză de proporţii! Aflat la un spectacol la Circ împreună cu fetiţa sa Miruna şi partenerul de dans al acesteia, autorul celebrelor farse de la Pro Tv a fost poftit, pe neaşteptate, pe scenă pentru un moment… artistic!

Aflat în public împreună cu cei doi micuţi, prezentatorul de la „Jugaru Shukaru” a fost invitat la un moment dat pe scenă. Entertainerul spectacolului a avut nevoie de cineva din public pentru a realiza un moment de interpretare a binecunoscutei arii „O, sole mio”… la clopoţei. Din întreaga sală, alesul a fost chiar Jugaru. Care, în faţa tuturor spectatorilor care l-au intâmpinat cu un ropot de aplauze, s-a achitat cu brio de „sarcina” de a bate talgerele la finalul melodiei. „Clovnul care m-a poftit pe scenă a tot încercat să mă convingă să fac diverse giumbuşlucuri, însă eu am reuşit să stârnesc râsul celor din sală în felul meu, adăugând un plus de comic momentului respectiv”, povesteşte amuzat Jugaru.

Cea mai entuziasmată de prestaţia vedetei Pro Tv a fost chiar Miruna, fetiţa farsorului, care se prăpădea de râs văzându-şi tăticul în postura de circar. „Nu că ar fi ceva neobişnuit”, adaugă Gabi râzând.

DISTRIBUIȚI