Acasă Actualitate Frumuseţe pe muchie de cuţit” o femeie şi-a recăpătat feminitatea prin reconstructia...

Frumuseţe pe muchie de cuţit” o femeie şi-a recăpătat feminitatea prin reconstructia sanului

152
1
DISTRIBUIȚI

Ediţia de sâmbătă, 9 mai, a emisiunii „Frumuseţe pe muchie de cuţit” a adunat în faţa micilor ecrane în minutul de maximă audienţă înregistrat la ora 21.58 aproape un milion şi jumătate de telespectatori din întreaga ţară curioşi să vadă transformarile a două femei ale căror complexe le-au marcat întreaga viaţă.

Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Pro Tv înregistra în minutul său de aur de la ora 21.58 8,2 puncte de rating şi 24,9% cota de piaţă.

Sâmbătă seara, la „Frumuseţe pe muchie de cuţit”, coşmarul s-a transformat în vis împlinit pentru o femeie care s-a luptat cu cancerul. Camelia Bizadea a fost diagnosticată în urmă cu doi ani cu cancer la sân şi după nenumărate analize şi tratamente a suferit o mastectomie la sânul drept. „Mi-am pierdut feminitatea şi vreau să mi-o recapăt odată cu reconstrucţia sânului”, îi mărturisea femeia lui Victor Slav. Ajutorul pentru a ea a venit din partea emisiunii „Frumuseţe pe muchie de cuţit”, care i-a redat femeii zâmbetul şi feminitatea. Camelia se simte acum întreaga, iar atunci când se priveşte în oglindă vede o femeie frumoasă şi încrezătoare. Pe toată perioada transformării, când femeia a stat departe de casă şi de cei dragi, ea şi-a notat într-un jurnal toate gândurile, trăirile, emoţiile, toate scrise în culori diferite care corespund unei stări de spirit: roşu pentru starea de bine, verde şi albastru pentru starea de incertitudine, maro şi negru pentru stările de rău şi galben pentru a-şi exprima singurătatea.

Cea de-a doua femeie care a primit o nouă şansă sâmbătă seara la „Frumuseţe pe muchie de cuţit” este Andreea Iliescu.

În urma mai multor intervenţii chirurgicale, femeia a scăpat de complexele fizice legate de variaţiile mari de greutate pe care le-a avut de-a lungul timpului.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU