Acasă Actualitate Frumusete pe muchie de cutit a schimbat alte doua destine

Frumusete pe muchie de cutit a schimbat alte doua destine

275
8
DISTRIBUIȚI

Sâmbăta, 16 mai, emisiunea „Frumuseţe pe muchie de cuţit” a fost lider incontesatbil de audienţă şi a adunat în faţa micilor ecrane în minutul de maximă audienţă, înregistrat la ora 21.59, aproape două milioane de telespectatori din întreaga ţară curioşi să vadă transformările extraordinare a două perosane care au scăpat de complexe fizice. Pe publicul din mediul urban, Pro Tv înregistra in minutul său de aur, de la ora 21.59, 9,5 puncte de rating şi 22,6 % cota de piaţă, în vreme ce în acelaşi minut Antena 1 înregistra doar 4,7 puncte de rating şi 11,1 procente din cota de piaţă.

Emisiunea prezentata de Victor Slav s-a plasat pe locul întâi în topul preferinţelor telespectatorilor pe întreaga sa durată, Pro Tv fiind lider de piaţă pe publicul din mediul urban cu o audienţă medie de 5,0 puncte de rating şi 13,5 % cota de piata. Pe locul al doilea s-a situat Antena 1 care, în intervalul orar 20.30-22.04 în care Pro Tv a difuzat emisiunea „Frumuseţe pe muchie de cuţit” a inregistrat, pe acelaşi public din mediul urban, 4,3 puncte de rating si 11,6 % cota de piata. Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul publicului comerical din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro Tv fiind lider de audienţă cu 4,1 puncte de rating şi 14,6 procente din cota de piaţă, urmat pe locul al doilea de Antena 1 cu 3,4 puncte de rating şi 12,0 cota de piaţă.

Sâmbătă seara, la Pro Tv, „Frumuseţe pe muchie de cuţit” a reuşit să redea speranţa unui tânăr de 20 ani, care s-a născut cu defecte fizice accentuate ce îi făceau existenţa un chin. Costeluş Mocanu este din Galaţi şi s-a născut cu o malformaţie congenitală care a făcut ca în timp nasul lui să crească strâmb, cu o vizibilă deviaţie de sept şi o cocoaşă inestetică. Din această cauză respiraţia i-a fost îngreunată, fiind nevoit să respire mai mult pe gură. Pe lângă aceste probleme, băiatul avea un grav defect şi la ochi, el neputând să îşi deschidă pleoapele la capacitatea lor maximă şi având astfel un câmp vizual mai restrâns decât ceilalţi oameni.

„Frumuseţe pe muchie de cuţit” i-a întins însă o mână tânărului de 20 ani. În sala de operaţie, bisturiul precis al medicilor specialişti a corectat problema pe care băiatul o avea la nas, dar şi defectul pleoapelor. În urma operaţiilor de rinoplastie şi corectare a deviaţiei de sept, dar şi a intervenţiilor în zona pleoapelor, tânărul priveşte viaţa cu alţi ochi: are mai multă încredere în el, nu mai este complexat, poate respira cu uşurinţă şi, mai ales, atunci când merge pe stradă nu îşi mai doreşte să fie invizibil, aşa cum se întâmpla înainte de transformare.

Şi pentru Indira Toderel, femeia de 42 de ani din Târgu Mureş, viaţa a căpătat un alt sens. Femeia îi povestea lui Victor Slav înainte să ajungă la întâlnirea cu medicii că dintotdeauna a fost complexată de aspectul său fizic. De când se ştie şi-a urât nasul şi tocmai de aceea s-a ferit de ceilalţi oameni. Dorinţa de a scăpa însă de aceste complexe a fpst mai mare decât orice emoţie, teamă sau nelinişte dinainte de operaţie. Femeia a învins toate aceste stări şi a suportat cu mult curaj dorul de cei dragi. Toate pentru a căpăta schimbarea fizică pe care şi-o dorea de atâta timp, astfel încât să fie o femeie încrezătoare, sigură pe ea, care nu se teme să se uite în ochii celorlalţi.

În următoarea ediţie, din 23 mai, ultima din acest sezon, telespectatorii Pro Tv vor avea parte de o ediţie best of cu cele mai spectaculoase transformări şi cele mai emoţionante poveşti de viaţă.

DISTRIBUIȚI

8 COMENTARII

  1. an 44 ani trei copii casatorita de 25 ani pensionara de boala .am miopie forte ochii imi iasa din orbite din cauza bolii basedow am sinii foarte mici iar sotul meu cauta alinare in alta parte ii plac f mult sinii mari.as vrea sa ma ajutati daca se poate .va multumesc.tel.0745074073

  2. ma numesc p constantin si am 29 ani,si am urmarit de mai multe ori emisiunea si as avea marea rugaminte sa ma ajutati si pe mine sa fiu ca si ceilalti pt k nu am posibilitatea sa imi fac operatie la ochii,am si mari probleme cu dinti si maselele,dar mai ales cu o cicatrice cauzata de un acident si de aceea multi ‘prieteni’ rad de mine,si considera k sunt urat,muti ma fac’chioru’ IN FIECARE ZI MA RUGAM LA DUMNEZEU SA FAC SI PT MINE O MINUNE SI SA AM POSIBILITATEA SA FAC ACELE OPERATI,DAR ERAM CONSTIENT CA ASEMENEA OPERATI SUNT FFF SCUMPE IAR DACA MA PUTETI AJUTA,AR DEVENI CA UN VIS DEVENIT REALITATE. as vrea din tot sufletul sa ma ajutati si pe mine daca se poate VA MULTUMESC ANTICIPAT SI CU TOT RESCPECTUL P CONSTANTIN DIN BUCURESTI