Acasă Actualitate Fotografiile din expozitia “Expus la Realitate. Viata de trimis special” sunt scoase...

Fotografiile din expozitia “Expus la Realitate. Viata de trimis special” sunt scoase la licitatie

199
0
DISTRIBUIȚI

Cele 32 de fotografii semnate de reporterii speciali Realitatea TV Adelin Petrisor, Mirela Voicu si Cristian Zarescu vor fi expuse in scop caritabil la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu) incepand cu luni, 29 iunie.
Timp de doua saptamani, pozele din cadrul expozitiei foto “Expus la Realitate. Viata de trimis special” vor putea fi licitate pe site-ul www.realitatea.net/licitatie. Banii vor fi donati copiilor greu incercati de greutatile vietii, direct in conturile Fundatiei “Copii in dificultate”. Fotografiile vor putea fi licitate prin intermediul sectiunii comentarii din dreptul fiecarei fotografii. Regulamentul acestei licitatii caritabile va putea fi gasit pe site-ulCele 32 de fotografii semnate de reporterii speciali Realitatea TV Adelin Petrisor, Mirela Voicu si Cristian Zarescu vor fi expuse in scop caritabil la Muzeul Municipiului Bucuresti /licitatie. “M-as bucura tare mult ca fotografiile cu copii deznadajduiti din Irak sau Afganistan sa poata ajuta, chiar si simbolic, cativa copii aflati in dificultate din Romania. Sper sa fie cat mai multi oameni care sa liciteze”, a declarat Adelin Petrisor.
“Expus la Realitate. Viata de trimis special”  dezvaluie o lume desenata in imagini triste sau vesele, calatorii interprinse pe urmele unei realitati care nu este accesibila oricui. “Sunt poze super care fac toti banii”, povesteste Cristian Zarescu. “Daca ne gandim si la faptul ca banii adunati vor ajunge la copii cu probleme, atunci este inca un motiv in plus sa fie cumparate. Sper ca oamenii cu posibilitati sa isi gaseasca timp si pentru o astfel de licitatie si, subliniez, sa isi gaseasca timp, pentru ca bani au cu siguranta”, a mai adaugat Cristian. Fotografiile nu sunt calculate si cu atat mai putin, nu a existat timp pentru a fi regizate. Adelin, Mirela si Cristian au imortalizat momente si au creat poze precum realitatea. Uneori mai luminoase, alteori mai putin uminoase. Uneori mai spectaculoase, alteori mai putin spectaculoase.
„Expus la Realitate. Viata de trimis special” reprezinta o calatorie printre emotii si ganduri, printre stari si cuvinte nespuse, o calatorie ce inseamna pe scurt viata de reporter special.Iar acum toate aceste emotii, ganduri si vibratii vor fi dedicate micutilor aflati in dificultate. “Nu am facut niciodata o fotografie cu gandul ca ea ar putea fi vazuta de atata lume. Asa cum nu m-am gandit vreo secunda ca o fotografie poate vinde sperante sau poate fi un strop de mai bine  intr-o mare de suferinta. Daca vreuna din fotografiile mele va face cu ochiul, atunci nu ezitati sa o cumparati. Banii pentru ea inseamna viata pentru copii bolnavi.”, a declarat Mirela Voicu.
La Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), expozitia va putea fi vizitata pana pe 12 iulie. Intrarea va fi libera. Pe 25 mai 2009, reporterii speciali Realitatea TV au sustinut vernisajul expozitiei foto:  “ Expus la Realitate. Viata de trimis special”, in statia de metrou Universitate, in prezenta Primarului General Bucuresti, Sorin Oprescu.

Fundatia “Copii in dificultate” a fost infiintata in anul 1992 pentru copii din Romania abandonati, cu boli cronice, cu boli incurabile sau cu boli terminale. Fundatia CiD este o familie. Mult mai numeroasa decat toate celelalte pe care le cunoastem. Si cu mult mai multe greutati. Cu toate acestea, familia CiD se sprijina pe fericire si pe bucurie, la fel ca noi.
www.cid.org.ro
http://www.cinevazambeste.ro
Oricine poate face o donatie in conturile
a) BRD-DECEBAL RO12BRDE441SV20937824410/RON

b)BRD-DECEBAL RO08BRDE441SV20937904410/GBP

c)BRD-DECEBAL RO84BRDE441SV46002154410/USD

d)BRD – DECEBAL RO15BRDE441SV55470734410/EUR

FUNDATIA CID ROMANIA
COD FISCAL:15467650
STR. RADU DE LA AFUMATI NR.16
SECTOR 2, BUCURESTI

La sfarsitul lunii iunie 1921, Consiliul Comunal Bucuresti a aprobat propunerea primarului dr. Gh. Gheorghian de infiintare a „Muzeului Comunal Bucuresti” (Palatul Sutu) la initiativa istoricului Nicolae Iorga. Muzeul Municipilui Bucuresti a fost redeschis in localul actual la 23 ianuarie 1959, in ajunul centenarului Unirii Principatelor. Personalitati de seama ale istoriografiei si cercetarii stiintifice au onorat directia muzeului: dr. George Severeanu, arheologul Dinu V. Rosetti, prof. George Florescu, prof, univ. dr. Panait I. Panait, dr. Vasile Boroneant si actualul director dr. Ionel Ionita.

DISTRIBUIȚI