Acasă Actualitate Fostul pugilist Marian Simion a confundat un DJ cu un sac de...

Fostul pugilist Marian Simion a confundat un DJ cu un sac de box

134
0
DISTRIBUIȚI

Multiplul campion mondial, european si vicecampion olimpic, Marian Simion, l-a facut una cu pamantul pe un DJ bucurestean.

In urma cu cateva zile, DJ-ul, care se afla in fata unui club din Regie, a fost stropit din cap pana in picioare, de o masina de fite care a trecut cu viteza. Enervat de situatie, tanarul a alergat injurand spre masina care se oprise la un semafor, unde a avut proasta idee sa traga de portiera autoturismului. Spre ghinionul lui, din masina a coborat nimeni altul  decat fostul boxer Marian Simion, acum, comisar la sectia de politie nr 25 din Bucuresti, care, a facut din DJ, sparring partner, informeaza Agentia de investigatii media.

„L-a rupt in doua. Dadea in el si dupa ce era cazut. Uitati-va la el cum arata. Trebuia sa il bata in halul asta? Nu vedeti ca e vai de mama lui, e o mana de om. Un pumn era de ajuns. Dar ala a crezut ca e in ring. Nu aveai ce sa ii faci. Puteam sa sarim si noi si nu se intampla altceva. Eram si noi ca el acum”, au declarat prietenii celui batut de actualul politist.

Victima politistului bataus nu va depune plangere pentru ca Simion stie de unde sa il ia. Cat despre fostul boxer, acesta a replicat: „Si ce daca sunt eu politist? Poate eram in timpul meu liber!”

Foto: prosport.ro

DISTRIBUIȚI