Acasă Actualitate Fly Project, inspiraţi de o partidă de sex

Fly Project, inspiraţi de o partidă de sex

174
0
DISTRIBUIȚI

Zilele trecute, trupa Fly Project şi-a lansat cel mai nou single, UNISEX. Piesa, ce a intrat deja în playlisturile radiourilor, a stârnit deja reacţii contradictorii în rândul fanilor. Diferită de ritmurile vesele promovate până acum de baieţi, şi cu un sound ceva mai violent decât cel cu care ne-au obişnuit, UNISEX a luat prin surprindere fanii.


Schimbarea de atitudine a trupei vine, potrivit solistului trupei, Tudor Ionescu, ca o evoluţie naturală: „Nu e o schimbare se stil esenţilă. Pur şi simplu am ajuns într-un moment al cariere noastre în care suntem bine poziţionaţi pe piaţa muzicală şi ne permitem să facem mai puţine compromisuri. Faptul că piesa sună diferit de soundul cu care am obişnuit publicul e o consecintă a faptului că acum nu mai suntem la început şi nu mai trebuie să fim precauţi. Ne permitem să deranjăm şi, eventual, să şocăm, fără să ne pese prea mult de cei care or să ne pună la zid pentru că ieşim din anumite tipare„.

Dincolo de noul sound al trupei, versurile cu caracter explicit au stârnit şi ele mirarea multor fani. Cu toate acestea, baieţii ne promit că acestea nu reprezintă un trend ce va fi prezent pe tot parcursul următorului album, tenta sexuală fiind „o întâmplare”. „Nu vom avea un album XXX, nu am luat-o razna. UNISEX are un caracter uşor mai explicit, deşi este departe de a fi vulgară sau obscenă, datorită unei „întâmplari”. S-a nimerit să mă apuc să compun textul acestei  piese imediat după ce tocmai avusesem parte o partidă de sex foarte tare. Asta a fost tot. Eram încă influenţat şi de asta a ieşit aşa. Sunt mulţumit însă de felul în care arată textul. Sexul face bine. Ajută la ispiraţie”.

DISTRIBUIȚI